noodles volos banner

Παρατημένο και μονίμως βυθισμένο στο σκοτάδι το Βασδέκειο (25 photos)

Η εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό το Βασδέκειο δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Αρχικά, πρέπει να επισημανθεί ότι το αθλητικό κέντρο παραμένει βυθισμένο στο σκοτάδι εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, τη στιγμή που δεκάδες Βολιώτες το προτιμούν για την άθλησή τους τις βραδινές ώρες. Μάλιστα, έχουν γίνει πολλάκις οι σχετικές οχλήσεις προς τον Δήμο Βόλου, ωστόσο η κοροϊδία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ενώ σε άλλους αθλητικούς χώρους στο πολεοδομικό συγκρότημα υπάρχει φωτισμός.

Με το φως της μέρας πάντως αυτό που αντικρίζουν οι αθλούμενοι καθημερινά είναι ένας χώρος που είναι σε μεγάλο βαθμό παρατημένος, με εξαίρεση τον αγωνιστικό χώρο που βελτιώνεται συνεχώς, κάτι που οφείλεται στους ανθρώπους του Ηρακλή Βόλου.

vasd1

Κατά τα άλλα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες από το επιτόπιο ρεπορτάζ που έκανε το magnesiasports, το Βασδέκειο έχει αποκτήσει μία …εξωτική ομορφιά, αφού οι θάμνοι, μέσα από τους οποίους ξεπηδούν διάφοροι ζώντες οργανισμοί, και η πυκνή βλάστηση έχουν καλύψει από τη μία πλευρά σχεδόν ολόκληρο τον έναν από τους δύο διαδρόμους του στίβου.

vasd2

vasd3

vasd4

vasd5

Παράλληλα, και κάτω από τους πάγκους που χρησιμοποιούνται από τις ομάδες στα παιχνίδια της ΕΠΣΘ, τα χόρτα έχουν μεγαλώσει επικίνδυνα. Όχι βεβαίως ότι οι πάγκοι βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση.

vasd6

vasd7

vasd8

vasd8a

vas9

vasd10

Σε ό,τι αφορά την εξέδρα, υπάρχουν πολλά σπασμένα καθίσματα, ενώ φύλλα και κάθε λογής σκουπίδια είναι μόνιμα εκεί.

vasd11

vasd12

vasd13

vasd14

vasd15

vasd16

vasd17

Το πρόβλημα της καθαριότητας είναι ευδιάκριτο σε κάθε σημείο του χώρου.

vas211

vasd18  

vasd199

vasd20

vasd22

Να αναφερθεί επίσης ότι περιμετρικά του ταρτάν υπάρχουν κάποια πεταμένα σίδερα, ενώ στη μία εστία λείπει το πίσω δοκάρι αντιστήριξης.

vasd23

vasd24

 

Last modified onTuesday, 11 October 2016 14:14