noodles volos banner

Ευχαριστεί τον Ο.Φ. Νίκης για προσφορά αίματος ο Γ. Τσιντσίνης

Με τις ευχές όλων ο πρώην πρόεδρος της Νίκης Βόλου Γιώργος Τσιντσίνης υποβάλλεται σε εγχείρηση καρδιάς μεθαύριο Δευτέρα. Ο ίδιος ευχαρίστησε τον Ο.Φ. Νίκης και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Π. Αθανασίου, για την προσφορά αίματος. Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο προσωπικό του προφίλ ο Γ. Τσιντσίνης:

«Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου εισάγομαι σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών, προκειμένου να εγχειριστώ για την αποκατάσταση των φραγμένων στεφανιαίων αρτηριών μου. Είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψω υγιής και πιο δυνατός.

Ωστόσο όμως, σ’ αυτή τη μικρή, προσωπική δοκιμασία, θα χρειαστώ τις προσευχές, τις ευχές και τη θετική ενέργεια όλων σας.

Ευχαριστώ θερμά τον ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, που πρόθυμα συμπλήρωσε την απαιτούμενη ποσότητα αίματος, την οποία προληπτικά απαιτεί η επέμβαση, από την τράπεζα αίματος του Ομίλου.

Να είστε σίγουροι, ότι έχει ήδη «συμφωνηθεί» με τον καρδιοχειρουργό μου, να μην κάνει ...by-pass στον ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΓΓΕΛΟ της καρδιάς μου ούτε στο σημείο που έχω φυλαγμένες τις αγάπες της ζωής μου.

Έρρωσθε και ευδαιμονείτε...»