noodles volos banner

Κατέθεσε η γυναίκα που κατηγορεί για βιασμό τον Rose

Το όνομα της γυναίκας που κατηγορεί τον Derrick Rose ότι παρέα με δύο φίλους του την βίασαν δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Έγιναν γνωστά ωστόσο κάποια από αυτά που είπε στο δικαστήριο στην κατάθεσή της.

Μιλώντας στο δικαστήριο, το φερόμενο ως θύμα βιασμού μίλησε με λεπτομέρειες για την προ τριετίας βραδιά, ενώ την στιγμή που ο Rose εμφανίστηκε στο δικαστήριο αυτή ξέσπασε σε κλάμματα. Η γυναίκα κατέθεσε ότι πήγε σε ένα μέρος που είχε νοικιάσει ο Rose ούσα ήδη μεθυσμένη, ενώ όταν έφτασε ήπιε μερικά ακόμα σφηνάκια τεκίλα για να νιώσει καλύτερα, μόνο που συνέβη το ακριβώς αντίθετο. "Ένιωσα ότι δεν είχα τον έλεγχο των κινήσεών μου" τόνισε, υποστηρίζοντας ότι ένιωσε σαν να ήταν ναρκωμένη.

Η γυναίκα ακολούθως πήγε σπίτι της, έκανε εμετό και ξάπλωσε. Τότε, σύμφωνα με την κατάθεσή της, ήρθαν τρεις άνδρες στο σπίτι της (o Rose και δύο φίλοι του) και την βίασαν, με τον δικηγόρο της να υποστηρίζει ότι την βίασαν ένας-ένας κάθε φορά χωρίς να θυμούνται καν ποιος ήταν πρώτος και ποιος τελευταίος.

Η πλευρά του Rose υποστήριξε πως το σεξ ήταν συναινετικό, ενώ παρουσίασε και μία σειρά από μηνύματα που είχε στείλει από το κινητό της η γυναίκα στον γκαρντ των Knicks, καλώντας την στο σπίτι της, κάτι που - όπως υποστηρίζουν - θεωρητικά θα ήταν αδύνατο να κάνει αν ήταν μεθυσμένη εκείνη την ώρα. Επίσης, ο δικηγόρος του Rose αναρωτήθηκε γιατί η γυναίκα δεν εξετάστηκε από κάποιον γιατρό τότε και δεν ανέφερε νωρίτερα το περιστατικό, με τον συνήγορο της γυναίκας να υποστηρίζει ότι ντρεπόταν να το κάνει, πριν επιτεθεί με την σειρά του στον Rose ρωτώντας γιατί ο άλλοτε All Star γκαρντ μετά το τέλος της πράξης πήρε το προφυλακτικό μαζί του και φάνηκε "σαν να μην ήταν ποτέ εκεί" για να πάρει την απάντηση ότι μία από τις συμβουλές που δίνονται στους παίκτες να είναι ακριβώς αυτή. Ο λόγος; Πολλές φορές στο παρελθόν έχει συμβεί να χρησιμοποιήσουν το περιεχόμενο ενός προφυλακτικού κάποιες γυναίκες για να μείνουν έγγυες, απαιτώντας στην συνέχεια διατροφή για το παιδί που έκαναν.

Η δίκη θα συνεχιστεί την προσεχή Τρίτη 11 Οκτωβρίου.