noodles volos banner

Είχε τον τελευταίο λόγο στο Κύπελλο ΕΠΣΛ ο Λ. Δενελάβας

Για μία ακόμη φορά ο Λευτέρης Δενελάβας, που αγωνίζεται στη δεύτερη τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας, με τον Ολυμπιακό Αμπελιάς, έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα. Συγκεκριμένα σε αγώνα για το Κύπελλο της ΕΠΣΛ την Τρίτη έδωσε τη νίκη στην ομάδα του τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση στη Νίκαια κόντρα στον Παναγροτικό, βοηθώντας την να κερδίσει με 0-1.

Όπως αναφέρει το larisagoal, «ενώ οι δύο ομάδες είχαν συμβιβαστεί με την ιδέα της ημίωρης παράτασης, ο δεινός εκτελεστής Λευτέρης Δενελάβας είχε διαφορετική άποψη, μιας και βρήκε δίχτυα με προβολή μετά από ωραία προσπάθεια του Κουλάκογλου και χάρισε έτσι τη νίκη-πρόκριση στον Ολυμπιακό Αμπελιάς με 1-0 κόντρα στον νεανικό και συνάμα αξιόμαχο Παναγροτικό.

Παιχνίδι στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» του Σταύρου Σταμπουλή που αγωνίζονται μια κατηγορία παραπάνω, σπατάλησαν… αρκετές ευκαιρίες, για να σκοράρουν κυρίως με τους Δεμίρη (13’, 22’, 30’, 33’), Τζήμα (58’) και Δελενάβα (29’) αλλά τελικά πέτυχαν το γκολ λίγο πριν το φινάλε και δίκαια έφτασαν στην επικράτηση».

Φωτό: larisagoal