noodles volos banner

Σήμερα το Σούπερ Καπ στη μνήμη του Γ. Καλόγηρου

  • Published in ΕΠΣΘ

Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς θα διεκδικήσει από τη θέση του μεγάλου φαβορί η Νίκη απέναντι στον Ηρακλή Βόλου για το Σούπερ Καπ της ΕΠΣΘ σήμερα στις 17.30 στο Π. Μαγουλάς.

Η Κυπελλούχος της τοπικής Ένωσης ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας σ’ ένα παιχνίδι, που θα γίνει στη μνήμη του Γ. Καλόγηρου, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο τοπικό ποδόσφαιρο, όσο και στον Ρήγα Φεραίο, στον οποίον ήταν πρόεδρος και βασικός χρηματοδότης.  Η αναμέτρηση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

 Οι δύο αντίπαλοι έχουν φιλικές σχέσεις και δεσμούς χρόνων, κάτι που επισήμανε και ο Λεωνίδας Μπίλης στις δηλώσεις του, την ίδια ώρα που ο τεχνικός του Ηρακλή Β., Κώστας Μπαντάς ανέφερε πως το κίνητρο πολλών ποδοσφαιριστών του είναι να … μπουν στο μάτι της Νίκης.

Την αποστολή της Νίκης αποτελούν οι: Τζήμας, Γρηγοριάδης, Παπαγεωργίου, Δημολιός, Παπαδήμας, Κόκκας, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης, Αλεξανδρής, Τορεζάνι, Τσιουρέλης, Κόλα, Παπαδόπουλος, Ματθαίου, Νικλητσιώτης, Βουρδάκης, Κορέτα, Γκάμπας και Μέτσε.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Θ. Νικόπουλος με βοηθούς τους Βλάχο και Γόργορη. Να θυμίσουμε ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στα 90 λεπτά, οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στα πέναλτι, ενώ Ηρακλής και Νίκη θα έχουν δικαίωμα για πέντε αλλαγές...

Ανακοίνωση της Νίκης

Η Δ.Ε. της Νίκης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για το σημερινό παχνίδι: «Για όποιο σκοπό και αν παίζουμε, μόνο που φοράμε τη φανέλα της Νίκης Βόλου πρέπει να τη ματώνουμε!

Την Κυριακή (4/9) η ομάδα μας δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2016 - 2017...

Για το Super Cup αντιμετωπίζει στις 5:30 το απόγευμα τον Ηρακλή Βόλου. Ο πρόεδρος κ. Τζήμας, η Διοικούσα Επιτροπή, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές μας καλούν τον κόσμο μας να είναι στο πλευρό μας, έτσι ώστε να μπούμε με το δεξί στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν!»

Δήλωση Αντώνη Ακτσιαλή

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Νίκης Βόλου για το σημερινό παιχνίδι, έκανε ο γενικός γραμματέας της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της ομάδας, κ. Αντώνης Ακτσιαλής.

"Πρόκειται για μια μεγάλη ημέρα για το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας...  Το παιχνίδι είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Γιώργου Καλόγηρου, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και θέλω να τονίσω πως με επιθυμία του προέδρου μας κ. Τζήμα οι εισπράξεις της ομάδας μας θα πάνε στο γηροκομείο και στο ορφανοτροφείο! Για φιλανθρωπικούς σκοπούς δηλαδή...

Αυτός είναι και ο χαρακτήρας του παιχνιδιού, γι’ αυτό και καλώ τον κόσμο μας, αλλά και τους φιλάθλους του Ηρακλή να έρθουν στο γήπεδο "Π. Μαγουλάς" και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Και με την ευκαιρία θέλω να τονίσω τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο πρόεδρός μας κ. Τζήμας, σε όλα τα επίπεδα, για να κάνει ξανά την Νίκη πρωταγωνίστρια και να την ανεβάσει κατηγορίες. Σ΄ αυτή του την προσπάθεια, μας θέλει όλους κοντά του. Τόσο εμάς της διοίκησης, που είμαστε μια γροθιά, όσο και τον υπέροχο κόσμο μας. Ραντεβού λοιπόν στο γήπεδο!".  

Last modified onSunday, 04 September 2016 12:24