noodles volos banner

Ζητούν οικονομική ενίσχυση για τον Αλ. Καρέτσο

Έκκληση για οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιριστή που την περασμένη Πέμπτη χτυπήθηκε από κεραυνό και τραυματίστηκε σοβαρά κάνει η ομάδα του, ο Ηρακλής Καρδιτσομάγουλας μέσω facebook.

Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Έκκληση για βοήθεια προς την οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή μας. Δύσκολες ώρες περνάει οικογένειά του Αλέξανδρου Καρέτσου μαζί με όλους τους οικείους του. Η κατάσταση του Αλέξανδρου παραμένει μετά από κάποια βελτίωση σταθερή, αλλά πολύ κρίσιμη. Ας προσευχηθούμε όλοι μας να έχει αίσιο τέλος για να ξαναδούμε τον Αλέξανδρο πάλι στα γήπεδα δυνατό και γερό όπως ήταν πάντα»

Συνέλεξε αίμα η Νέα Νίκη Καμινάδων

Σε συλλογή φιαλών αίματος για τον άτυχο Αλέξανδρο Καρέτσο προχώρησε η Νέα Νίκη Καμινάδων. Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται:

«Η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίχτες της Νέας Νίκης Καμινάδων εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση στο νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ηρακλή Καρδιτσομάγουλα  για το τραγικό ατύχημά του. Στεκόμαστε δίπλα του, σε αυτό το ατυχές συμβάν, διατεθειμένοι να προσφέρουμε τη βοήθειά μας, σε όλους τους τομείς.

Συμμεριζόμαστε τόσο την αγωνία της οικογένειάς του όσο και της ομάδας και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή κοντά μας στο νεαρό συνάδελφό μας.

Έχουμε ήδη προχωρήσει σε συλλογή φιαλών αίματος, που θα κατατεθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, στο όνομα του Αλέξανδρου. Παραμένουμε στο πλευρό τους, προσφέροντάς τους την αμέριστη στήριξή μας, με οποιοδήποτε τρόπο αυτή μας ζητηθεί, ευχόμενοι το τραγικό αυτό συμβάν να λάβει αίσιο τέλος»