noodles volos banner

Άπαντες στην “πρώτη” του Ίωνα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο “Βάκης Παρασκευόπουλος” η πρώτη προπόνηση – συνάντηση του Ίωνα Βόλου, στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, που θα τον βρει στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ύστερα από μία δεκαετία.

Ο προπονητής της ομάδας, Άγης Τζούμας, έμεινε πλήρως ικανοποιημένος από το γεγονός πως σε αυτήν την πρώτη προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι καλαθοσφαιριστές του, παλιοί και καινούριοι. Ακόμα και ο Αποστόλης Βασδέκης ήταν παρών, καθώς ήταν εξωδούχος και δεν είχε υποχρεώσεις με τη στρατιωτική του θητεία.

Η συνάντηση περιλάμβανε ομιλία του προέδρου της ομάδας, κ. Φαρμάκη, του νέου εφόρου, Θοδωρή Τούσια, καθώς και του κ. Τζούμα, σχετικά με το αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν. Ακολούθησε μία χαλαρή προπόνηση "γνωριμίας", με το ρόστερ να δείχνει αρκετά "ορεξάτο" για δουλειά από τα πρώτα λεπτά της.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί από αύριο, με προπονήσεις στον “Αδαμόπουλο”, όπως οι περισσότεροι τον ξέρουν, αλλά και στο βοηθητικό του ΕΑΚ, στο οποίο οι προπονήσεις θα αφιερωθούν στις αερόβιες ασκήσεις, με στόχο την ανάκτηση της φυσικής κατάστασης των παικτών.

Last modified onMonday, 22 August 2016 20:13