noodles volos banner

Ελεύθεροι από τον Πύρασο οι Μαλακασιώτης και Κοντοβάς

Ο Πύρασος ανακοίνωσε πως "ελεύθεροι έμειναν οι Φάνης Μαλακασιώτης και Παναγιώτης Κοντοβάς, τους οποίους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην πορεία τους στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο", όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Μαλακασιώτης -19 ετών για τον οποίον ενδιαφέρονται οι δύο ομάδες του Βόλου της Γ' Εθνικής αλλά και ΠΑΕ- αγωνίστηκε τις σεζόν 2014-15 και 2015-16 στον Πύρασο με 40 συμμετοχές και 3 γκολ. Από τα 11 παιχνίδια της πρώτης περιόδου, ...εκτοξεύτηκε στα 29 της δεύτερης κι έδειξε ότι έχει τα φόντα να σταθεί στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ο Κοντοβάς, 20 ετών από την Καρδίτσα, έπαιξε επίσης τις δύο σεζόν του Πυράσου στη Γ' Εθνική αλλά μόνο στο δεύτερο μισό των πρωταθλημάτων, καταγράφοντας 20 παρουσίες με την κυανόλευκη ομάδα.

Σε δήλωσή του στο pyrasos.com, ο Φάνης Μαλακασιώτης τόνισε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πύρασο, τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους φιλάθλους για αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασα στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα δίνοντάς μου την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Γ' Εθνική. Η ομάδα αυτή έχει πλέον ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου κι εύχομαι να πετύχει τους στόχους της για τη νέα σεζόν".