noodles volos banner

Τα στατιστικά του ΓΣ Αλμυρού

Ο ΓΣ Αλμυρού ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα και να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ' Εθνική με μεγαλύτερες αξιώσεις. Ο πρωταθλητής της Α' ΕΠΣΘ διατήρησε τον Λευτέρη Καλογήρου για δεύτερη σεζόν στην τεχνική ηγεσία και όλους τους παίκτες που τον οδήγησαν στην κατάκτηση του τίτλου. 

Το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό καθώς για οκτώ αγωνιστικές δεν δέχθηκε τέρμα, ενώ έκλεισε τον πρώτο γύρο μόνο με νίκες, με γκολ 36-1, "καθαρίζοντας" από νωρίς την υπόθεση της πρώτης θέσης! Το ερώτημα ήταν εάν θα μπορούσαν οι "κυανόλευκοι" να διατηρήσουν το αήττητο μέχρι τέλους. Δεν τα κατάφεραν αλλά έφθασαν κοντά. Σε είκοσι αγώνες, ο ΓΣΑ είχε μόνο νίκες!!! Το σερί σταμάτησε ο Πρωτεσίλαος, ενώ την τελευταία αγωνιστική το μυαλό όλων ήταν περισσότερο στους τελικούς παρά στον αγώνα με την Αγχίαλο. Σημαντική ήταν η μεταγραφή του Παναγιώτη Κοντοβά τον Ιανουάριο που πρόσθεσε ποιότητα στην επίθεση, έχοντας δεκατέσσερα γκολ σε δεκαπέντε συμμετοχές. Το ρόστερ γέμισε επίσης με τις προσθήκες των Τσιλίγκου, Θωμαΐδη, Ξηρομερίσιου, Λιόλιου και η ομάδα του Αλμυρού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα βρεθεί στο μεγάλο τελικό της Α' ΕΠΣΘ, με τις φιλοδοξίες όμως να μην σταματάνε στην κατάκτηση του τίτλου...
Ο απολογισμός ήταν 20 νίκες και 2 ήττες με τέρματα 65-9. Στο Στάδιο "Αθ. Ραγάζος" ο ΓΣ Αλμυρού είχε 10 νίκες-1 ήττα με γκολ 30-5, στις εξόδους του 10 νίκες-1 ήττα με γκολ 35-4. Δέκα παίκτες πανηγύρισαν γκολ. Οι σκόρερ: Νίκος Βούλγαρης 15, Κοντοβάς 14, Παναγιώτης Βούλγαρης 9, Αντζούρης, Κρανάς από 7, Χειλάς 5, Μαλισσόβας 3, Ράπτης 2, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Θωμαΐδης από 1.

Αναλυτικά τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών (συμμετοχές ανά αγώνα και λεπτά), καθώς επίσης τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

AFSDS

APTSKDS

Φ.Γ.

Last modified onTuesday, 19 April 2016 12:51