noodles volos banner

Σκόπελος-Διαγόρας 0-0

Σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, Σκόπελος και Διαγόρας έμειναν στο 0-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο πέναλτι στο 58ο λεπτό. Το κέρδισε ο Καραπλιάγκος και το εκτέλεσε ο Γιώργης, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Για τη Σκόπελο, στο 5' κεφαλιά του Τριανταφύλλου απέκρουσε ενστικτωδώς ο γκολκίπερ, στο 11' σουτ του Χισάι βρήκε ξανά σε ετοιμότητα τον Βουραζέρη, όπως και στο φάουλ του Σκιαθίτη που έβγαλε στο “παραθυράκι” στο 80'. Δοκάρι με σουτ του Αλιράι. Για τον Διαγόρα, σουτ του Κάρρου μέσα από την μεγάλη περιοχή από καλή θέση έφυγε άουτ στο 10', ενώ ο Τριχόπουλος ολοκλήρωσε ατομική προσπάθεια με άστοχο πλασέ στο 80', στις δύο καλύτερες φάσεις -εκτός από το πέναλτι- για το σύνολο του Μιχάλη Βαγγόπουλου.
Να σημειώσουμε ότι ο Σταμάτης Χρυσοφός έγινε αλλαγή στο φινάλε και εισέπραξε το χειροκρότημα των φιλάθλων καθώς ύστερα από 20 σεζόν με τη νησιώτικη ομάδα, σταματάει την αγωνιστική δράση. Τον αντικατέστησε ο 39χρονος Καραγιώργος ο οποίος αντιμετώπισε τραυματισμό στο ξεκίνημα της σεζόν και είχε να παίξει από τα τέλη Νοεμβρίου. Καi για αυτόν ήταν η τελευταία παρουσία σε επίσημο ματς. Τιμητική συμμετοχή για τον τερματοφύλακα Αργύρη Καρβέλη που πάντα είναι δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας. Για τη Σκόπελο απομένει άλλο ένα ματς, μπαράζ με αντίπαλο τη Σκιάθο.

Συνθέσεις:
Σκόπελος: Καρβέλης (86' Ζαρίφης), Σκιαθίτης, Ιμπρούσι, Αλεξίου, Τριανταφύλλου, Στ. Χρυσοφός (85' Καραγιώργος), Π. Χρυσοφός, Κερμελής, Χισάι, Συνοδινός (46' Σένκο), Αλιράι.
Διαγόρας: Βουραζέρης, Καραμανλής, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Κουντούρης, Μπόλκας, Καρατζιώλης, Ντόντος (46' Κ. Καραπλιάγκος), Κάρρος, Γιώργης (65' Τριχόπουλος).

Last modified onSunday, 17 April 2016 15:41