noodles volos banner

Άρης-Μαγνησιακός 3-1

πηγή skiathos life πηγή skiathos life

Με νίκη έκλεισε τη σεζόν ο Άρης Μελισσατίκων που επικράτησε 3-1 του Μαγνησιακού. Οι “κιτρινόμαυροι” του Νίκου Αθανασιάδη προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με σέντρα-σουτ του Μυλωνά, το 2-0 με πέναλτι ο Στραβέλας που υποδείχθηκε για χέρι του Κατσαμόρα (το θεώρησαν ακούσιο οι φιλοξενούμενοι) και το 3-0 στο 85' όταν από ωραία προσπάθεια του Θεοδοσιάση κι ασίτ, σκόρερ έγινε ο Ταφίλης. Η μείωση του σκορ λίγο πριν τη λήξη με πλασέ του Γκέρτσου από δημιουργία του Μάιπα. Να τονίσουμε πως οι Γεωργούλας, Στραβέλας πήραν την απόφαση να κρεμάσουν τα παπούτσια τους κι έτσι, σήμερα έκαναν την τελευταία τους επίσημη εμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους της ΕΠΣΘ, με τη διοίκηση του Άρη να τους προσφέρει ανθοδέσμη πριν την έναρξη.

Συνθέσεις:
Άρης: Κουρίτας, Γκατζούνας, Μυλωνάς, Γκοτζόπουλος, Γεωργούλας, Θεοδοσιάδης, Πετρόπουλος, Παπαγιαννόπουλος (60' Ταφίλης), Στραβέλας (75' Νινιζόπουλος), Τσιαντής, Ίμπρα (80' Χαυδατούρης).
Μαγνησιακός: Παρκιώτης, Κρανιάς, Γκέρτσος, Κατσαμόρας (60' Τσιγλιφής), Γιαμαλής, Προβιάς, Οικονόμου, Τσιάνος (65' Καρακίτσος), Μπάλλας, Καραλής, Μωυσίδης (70' Μάιπας).