noodles volos banner

Σαρακηνός-Άρης 4-0

Ο Σαρακηνός κέρδισε 4-0 τον Άρη παίρνοντας την 15η νίκη του στο πρωτάθλημα, παίζοντας για μία ώρα με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ασημάκη στο ημίωρο της αναμέτρησης. Το 1-0 στο 32' ο Ρουκάς με φοβερό διαγώνιο σουτ ύστερα από πάσα του Φουρκιώτη, το 2-0 στο 52' ο Καρακώστας με πλασέ μετά ατομική ενέργεια έχοντας ξεπεράσει τρεις αντιπάλους και τα άλλα δύο τέρματα με πέναλτι που εκτέλεσαν οι παίκτες που τα κέρδισαν: στο 58' ο Σουάρες και στο 80' ο Καρακώστας. Για τον Σαρακηνό, φάουλ του Καρακώστα στο οριζόντιο δοκάρι (37'), όπως και κεφαλιά του Βαΐτση (50'), ενώ ευκαιρίες χάθηκαν με τον Σουάρες (65' νικήθηκε από τον Ζήγρα), με τον Ράπτη (70', κεφαλιά λίγο άουτ), με τον Δουλά (89' σε τετ-α-τετ). Για τον Άρη, δύο φάσεις στο πρώτο μέρος: στο 10' από σέντρα του Πετρόπουλου, ο Στραβέλας πήρε κεφαλιά που πήγε πάνω στον Γράντα, στο 20' ο Πετρόπουλος σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον γκολκίπερ των “ροσονέρι”, ενώ στο 49' ο Ταφίλης είχε καλή φάση για την ισοφάριση.

Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Γράντας, Ρουκάς, Ιωάνου, Καλαμάτας, Ράπτης, Μαλεσάγκος (80' Γκλαβίνης), Παπάζογλου (60' Δουλάς), Σουάρες, Φουρκιώτης, Καρακώστας, Βαΐτσης (55' Βλιώρας).
Άρης: Ζήγρας, Ασημάκης, Μυλωνάς, Γκίνης, Γκοτζόπουλος (80' Νινιζόπουλος), Θεοδοσιάδης, Πετρόπουλος, Τσιαντής Στραβέλας, Ακτσιαλής, Ίμπρα (30' λ.τρ. Ταφίλης-75' Βλαχόπουλος).