noodles volos banner

Άρης-Πηλέας 3-1

Ο Άρης νίκησε 3-1 τον Πηλέα, σε αγώνα που η φιλοξενούμενη ομάδα είχε τέσσερις αποβολές με κόκκινη κάρτα και τελείωσε το ματς με επτά παίκτες, ενώ η λήξη της αναμέτρησης δόθηκε αρκετά λεπτά νωρίτερα από το κανονικό... Ο Πηλέας προηγήθηκε στο 32' με τον Μπρισμπέο και λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, ο Πετρόπουλος ισοφάρισε. Ο Ταφίλης έδωσε προβάδισμα στο 60ό λεπτό στην ομάδα του Νίκου Αθανασιάδη και ο Ίμπρα κάνοντας το 3-1 στο 70' καθάρισε” τη νίκη. Και κάπου εκεί άρχισαν οι αποβολές. Μέσα σε πέντε λεπτά, την κόκκινη κάρτα από το ρέφερι Τσολακίδη δέχθηκαν οι Δημουλάς, Ζουλένκο, Μακρής, Μπαρμπαγεωργόπουλος. Ντεμπούτο για τον Άρη οι νεαροί Γεωργάκος κάτω από τα δοκάρια και ο Χαϋδατούρης.

Συνθέσεις:
Άρης: Γεωργάκος. Ασημάκης (70’ Γκατζούνας), Μυλωνάς, Γκίνης, Γκοτζόπουλος, Τσιαντής, Ίμπρα (81’ Χαϋδατούρης), Ακτσιαλής, Ταφίλης (81’ Νινιζόπουλος), Πετρόπουλος, Στραβέλας.
Πηλέας: Φήυγας, Μακρής, Δημουλάς, Ματθαίου, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Βαΐτσης, Μπρισμπέος (70’ Ζουλένκο), Βούρος, Μαργαρίτης, Θάνος, Καμπέρης (85’ Στύλλας).