noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Διαγόρας 4-0

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίωρο ο ΓΣ Αλμυρού κι έδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο στον όμιλό του τη φετινή σεζόν, όπως άλλωστε το αποδεικνύουν και τα αποτελέσματα. Με καταπληκτική απόδοση στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου μετέτρεψαν σε εύκολη υπόθεση το ντέρμπι με τον Διαγόρα, σημείωσε την 18η νίκη σε ισάριθμα ματς κι εξασφάλισε την πρώτη θέση του 2ου ομίλου ενώ απομένουν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές.
Το 1-0 στο 10ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Παναγιώτης Κοντοβάς, το 2-0 στο 14ο ύστερα από ωραίο συνδυασμό που ολοκληρώθηκε με πάσα του Μαλισσόβα και ωραίο πλασέ του Νίκου Βούλγαρη, το 3-0 στο 30ό με γκολ του Κρανά που σημειώθηκε με σέντρα-σουτ από πολύ πλάγια θέση κι εκτός μεγάλης περιοχής, κοντά στο κόρνερ. Το τελικό 4-0 με εξαιρετική ενέργεια του Νίκου Βούλγαρη ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα.
Για τον ΓΣΑ, δοκάρι σε φάουλ του Π. Βούλγαρη (60') και κεφαλιά του Μαλισσόβα (80'), ενώ στο α' ημίχρονο οι Κοντοβάς και Ν. Βούλγαρης είχαν καλές χαμένες ευκαιρίες. Για τον Διαγόρα, ο Κάρρος είχε δύο δοκάρια στο ίδιο λεπτό, το 48ο, πρώτα με σουτ και μετά με κεφαλιά σε σέντρα του Καρατζιώλη, ενώ σουτ των Σπ. Καραπλιάγκου (65'), Ρενάτο (78') έφυγαν άουτ. Διαμαρτυρίες εκφράστηκαν για τις υποδείξεις των βοηθών διαιτητών, η στάση των οποίων χαρακτηρίστηκε προκλητική από πλευράς φιλοξενουμένων

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος (77' Τσόγκας), Παυλίδης, Κυριάκος, Πλαβός, Αντζούρης (85' Θωμαΐδης), Μαλισσόβας, Ν. Βούλγαρης, Π. Βούλγαρης Κοντοβάς, Κρανάς (70' Τσιάτσιος).
Διαγόρας: Ξανθάς, Καραμανλής (46' Κάρρος), Γαλογαύρος, Πρασσάς, Κουντούρης, Σπ. Καραπλιάγκος, Λουφόπουλος, Καρατζιώλης, Γιώργης (75' Μπόλκας), Ρενάτο, Κ. Καραπλιάγκος (70' Γκοντόλος).