noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Άθλος 6-1

 

Επιθετικός μονόλογος ήταν το σημερινό ματς στο στάδιο “Αθ. Ραγάζος” όπου ο ΓΣ Αλμυρού κέρδισε 6-1 τον συντοπίτη Άθλο, εύκολα όπως αναμένονταν καθώς αναμετρήθηκαν η πρώτη ομάδα (με το απόλυτο των βαθμών) και η ουραγός του 2ου ομίλου. Τα γκολ για τους πρωταθλητές σημείωσαν έξι διαφορετικοί παίκτες: στο 7ο λεπτό με φοβερό βολέ ο Νίκος Βούλγαρης εκτός μεγάλης περιοχής, στο 19ο με κεφαλιά ο Μαλισσόβας, στο 26ο με σουτ-φωτοβολίδα από 30 μέτρα ο Κοντοβάς, στο 66' ο Παναγιώτης Βούλγαρης με κεφαλιά, στο 68' με πέναλτι ο Θωμαΐδης (που κέρδισε ο Κοντοβάς) και στο 86' ο Κρανάς με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής. Για τον Άθλο είχε ισοφαρίσει με το κεφάλι ο Δημόπουλος τρία λεπτά μετά το προβάδισμα του ΓΣΑ, ενώ δοκάρι είχε σε σουτ ο Κοντοβάς στο 36'. Ντεμπούτο σήμερα για τον Βαγγέλη Κοντογεωργάκη, τερματοφύλακα γεννηθέντα το 2001.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Κοντογεωργάκης, Φαράντος (46' Τσόγκας), Ξηρομερίσιος (65' Αντζούρης), Πλαβός, Κυριάκος, Θωμαΐδης, Ράπτης (42' λ.τρ. Κρανάς), Μαλισσόβας, Ν. Βούλγαρης, Π. Βούλγαρης, Κοντοβάς.
Άθλος: Μέμος, Δημόπουλος, Τσεκρέζης, Δάρας, Κουτρογιάννης, Κοντοβάς, Νικολάου, Γιαννακός (46' Λιάκος), Μπαζής (70' Φάτσης), Δήμας, Ξηροκώστας (70' Νικογιάννης).

 

Last modified onSunday, 06 March 2016 19:54