noodles volos banner

Δάφνη-Άρης 1-1

Ισοπαλία στο ΕΑΚ που μάλλον δεν άρεσε σε κάποια ομάδα καθώς η Δάφνη έμεινε ξανά μακρυά από τη νίκη, ο δε Άρης δεν μπόρεσε να επικρατήσει αντιπάλου που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Το 0-1 για τον Άρη στο 3ο λεπτό με σουτ του Τσίρου ύστερα από ασίστ του Ταφίλη και το 1-1 στο 21' όταν σε φάση διαρκείας, ο Σιαμέτης απέφυγε δύο αντιπάλους και σκόραρε με πλασέ.
Η Δάφνη είχε δύο δοκάρια, στο 33' με σουτ του Τσατσαρώνη που βρήκε στο οριζόντιο κι έφυγε άουτ και στο 42' όταν σε προσπάθεια του Γιούργα και προβολή του Αβλουγιάρη. Άλλες φάσεις στο 18' σουτ του Ευαγγελού από καλή θέση που κόντραρε στον Γεωργούλα και κατέληξε κόρνερ, στο 90' με δύο σουτ του Δεμίρη και στο 94' τετ-α-τετ ο Φιλοσόγλου ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Γεωργούλα. Για τον Άρη, δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα με πλασέ του Ταφίλη σε κενή εστία, νωρίτερα πλασέ του Ταφίλη στο ημίωρο της συνάντησης δεν είχε στόχο, σουτ του Παπαγιαννόπουλου χτύπησε σε σώματα αντιπάλων στο 40', ζητήθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Ίμπρα στο 45', ενώ με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, σέντρα-σουτ του Γκατζούνα εξουδετέρωσε ο Μπαρτζώκας.

Συνθέσεις:
Δάφνη: Μπαρτζώκας, Χιώτης, Τσαντόπουλος, Αβλουγιάρης, Γκιάστας, Φιλοσόγλου, Λούκας, Γιούργας (80' Δεμίρης), Τσατσαρώνης, Ευαγγελός, Σιαμέτης.
Άρης: Ζήγρας, Γκατζούνας, Γκοτζόπουλος (46' Μυλωνάς), Θεοδοσιάδης, Γεωργούλας, Γκίνης, Ίμπρα (50' Πετρόπουλος), Παπαγιαννόπουλος (60' Στραβέλας), Ταφίλης, Τσιαντής, Τσίρος.