noodles volos banner

Σκόπελος-Αγχίαλος 2-1

Μετά την αφαίρεση των τριών βαθμών, η Σκόπελος είχε ανάγκη τη νίκη σήμερα για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους και την πήρε. Στο ουδέτερο γήπεδο της Σκιάθου, οι νησιώτες επιβλήθηκαν 2-1 της Αγχιάλου. Τα γκολ των τυπικά γηπεδούχων σημειώθηκαν στο φινάλε του πρώτου μέρους. Στο 44' από κάθετη του Χρυσοφού, ο Συνοδινός (φωτογραφία δεξιά) με σουτ έξω από την περιοχή, σκόραρε αφού η μπάλα βρήκε στα δάχτυλα του Ρωμανού, στο δοκάρι και έπειτα πέρασε τη γραμμή του τέρματος. Τρία λεπτά πιο μετά, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι ίδιοι πρωταγωνιστές με αντίστροφους ρόλους. Από πάσα του Συνοδινού, ο Παντελής Χρυσοφός (φωτογραφία αριστερά) έκανε το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι Αγχιαλίτες μείωσαν στο 77' με πέναλτι του Βέτσικα που υποδείχθηκε για χέρι του Τριανταφύλλου.
Για τον ΑΟ Σκοπελου, καλές φάσεις στο πρώτο μέρος πριν το πρώτο γκολ, με πλασέ του Συνοδινού σε τετ-α-τετ, διαγώνιο σουτ του Χρυσοφού, πλασέ του Συνοδινού ύστερα από σέντρα του Σκιαθίτη και πλασέ από τον Τριανταφύλλου στο ένα μέτρο από την εστία. Σε όλες τις φάσεις, απέκρουσε ο Ρωμανός. Στην επανάληψη, από φάουλ του Σκιαθίτη, κεφαλιά του Αλεξίου βρήκε σε ετοιμότητα και πάλι τον τερματοφύλακα, ενώ οι γηπεδούχοι ανέφεραν πως το πέναλτι δεν έπρεπε να δοθεί καθώς η μπάλα χτύπησε στο πόδι και όχι στο χέρι του παίκτη τους. Για την Αγχίαλο, στο 1ο λεπτό κεφαλιά του Μούσα πέρασε λίγο άουτ, στο 25' σουτ του Χάρη Μπούτλα απέκρουσε ο Ζαρείφης στο “παραθυράκι”, όπως το ίδιο συνέβη σε σουτ του Κολώνη. Στο β' μέρος, δύο καλές φάσεις με τον Σγατζή, μία πριν τη μείωση του σκορ και μία μετά (πλασέ που έδιωξε ο Ζαρείφης, σουτ που έφυγε άουτ αντιστοίχως), ενώ στις καθυστερήσεις, ο προωθημένος στα αντίπαλα καρέ Ρωμανός πήρε την κεφαλιά αλλά χωρίς στόχο.

Συνθέσεις:
Σκόπελος: Ζαρείφης, Τάσσιος (60' Αλιράι), Παναγιώτου, Αλεξίου, Τριανταφύλλου, Μπακόπουλος, Π. Χρυσοφός (90' Βλαχάκης), Κερμελής, Χισάι, Συνοδινός, Σκιαθίτης (80' Έλσ. Σένκο).
Αγχίαλος: Ρωμανός, Χ. Μπούτλας, Μαυρόπουλος, Απ. Μπούλτας, Μηδειάτης, Βέτσικας, Τσέλιος (61' Σγατζής), Φούκης, Μούσα, Κολώνης (46' Ρούλης), Καραγιώργος.