noodles volos banner

ΕΜΑ-ΓΣ Αλμυρού 0-3

Δεν συνάντησε πρόβλημα ο ΓΣ Αλμυρού στις Μικροθήβες και πέτυχε την 15η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι πρωταθλητές “καθάρισαν” το ματς από το πρώτο ημίχρονο όταν πέτυχαν όλα τα γκολ τους: δύο ο Νίκος Βούλγαρης (στο 8ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 44ο με φάουλ), ενώ ενδιάμεσα είχε βρει δίχτυα ο Παναγιώτης Κοντοβάς, που σκοράρει συνεχώς (στο 23' με μακρινό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής).
Για τους γηπεδούχους, χαμένο πέναλτι στο 75' με τον Καπέσιο να στέλνει την μπάλα άουτ (το κέρδισε ο Λανάι). Στο πρώτο ημίχρονο η ΕΜΑ είχε ευκαιρία με τον Αναγνώστου (πλασέ άουτ στο 20'), στο δεύτερο φάσεις με τον Καπέσιο (πλασέ που απέκρουσε ο Πλακαρός), τον Αναγνώστου (δεν πρόλαβε με κεφαλιά τη σέντρα του Καπέσιου), τον Ρομάριο (σουτ από καλή θέση άουτ). Επίσης εκφράστηκαν διαμαρτυρίες για δύο κόκκινες κάρτες που θεώρησαν οι άνθρωποι της ΕΜΑ πως θα έπρεπε να δοθούν σε αντιπάλους, ενώ επισημάνθηκε πως το υπέρ της πέναλτι δεν ήταν, σε αντίθεση με λίγο αργότερα όταν έγινε παράβαση πάνω στον Ρομάριο που δεν δόθηκε. Για πολλοστή φορά ο Χρήστος Αναγνώστου διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία και τελευταίο όπως χαρακτηριστικά μάς ανέφερε.
Ο ΓΣ Αλμυρού έχασε αρκετές φάσεις για περισσότερα τέρματα, με πιο κλασικές τρία τετ-α-τετ που εξουδετέρωσε ο Ζαγκαβιέρος, στο 17' με τον Κρανά, στο 78' και 87' με τον Κοντοβά.

Συνθέσεις:
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Ζαγκαβιέρος, Παπανίκος, Ζιούλης, Θ. Βαλκανιώτης (70' Καπέσιος), Πορταρίτης, Γ. Ευστ. Βέτσικας, Σκοτεινός, Μπελεγρίνης (50' Γ. Γ. Βέτσικας), Αναγνώστου, Λανάι, Γκαμάλιας (50' Ρομάριο).
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος, Παυλίδης (83' Αράπης), Πλαβός (66' Ξηρομερίσιος), Κυριάκος, Αντζούρης (59' Θωμαΐδης), Κρανάς, Ράπτης, Ν. Βούλγαρης, Π. Βούλγαρης, Κοντοβάς.