noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Μυρμιδόνες 2-1

Οι Μυρμιδόνες λίγο έλειψε να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα έκοβε βαθμούς φέτος από τον ΓΣ Αλμυρού. Είχαν ισοπαλία μέχρι το 89ο λεπτό όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ ο Παναγιώτης Κοντοβάς (το πήρε ο ίδιος). Ο έμπειρος επιθετικός ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ στο 17ο λεπτό με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ράπτη, ενώ ο Κουτσούμπας ισοφάρισε στο 65' με κοντινό σουτ, στο ριμπάουντ σε απόκρουση του Πλακαρού.  Ο ΓΣ Αλμυρού είχε τρία δοκάρια, στο 55' με σουτ του Ράπτη, στο 69' με σουτ του Νίκου Βούλγαρη και στο 73' σε φάουλ του Κοντοβά, αρκετές φάσεις για γκολ με κύριους εκφραστές τους Ν. Βούλγαρη, Κρανά και Ράπτη. Για τους Μυρμιδόνες, μία επικίνδυνη πάσα προς τον Μπούρχα στο 34', ανέκοψε με γρήγορη έξοδο ο Πλακαρός. Να τονίσουμε πως στο 80ό λεπτό έγινε αλλαγή ο Τσιώτρας που αγωνίστηκε τραυματίας αλλά δεν μπόρεσε παρά τη μεγάλη του προσπάθεια να τελειώσει το ματς. Τη θέση του πήρε ο Στάθης Μάντζαρης και κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο αμυντικός Χαλάτσης. Στη φάση του πέναλτι, δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αποβλήθηκε και έτσι, τερματοφύλακας μπήκε ο Χατζέλας! Από το σύλλογο του Πλατάνου εκφράστηκαν διαμαρτυρίες για την υπόδειξη του πέναλτι θεωρώντας πως ο Χαλάτσης δεν ανέτρεψε τον Κοντοβά, όπως και για την αποβολή του τερματοφύλακα εκτιμώντας πως δεν θα έπρεπε να δοθεί κάρτα.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος, Ξηρομερίσιος (67' Κρανάς), Πλαβός, Κυριάκος, Τσιάτσιος (60' Θωμαΐδης), Ράπτης (82' Μαλισσόβας), Αντζούρης, Ν. Βούλγαρης, Π. Βούλγαρης.
Μυρμιδόνες: Τσιώτρας (80' Ευστ. Μάντζαρης), Ακριβός, Κατσαβριάς (11' λ.τρ. Ξαφάς), Χαλάτσης, Βέργας, Κουτσούμπας, Δ. Μπούρχας, Χατζέλας, Νικηφοράκης (75'΄Ν. Μάντζαρης), Ζαφειρίου, Π. Μπούρχας.