noodles volos banner

Διακοπή του αγώνα στη Σκόπελο λόγω επίθεσης στο διαιτητή από φίλαθλο

Διακοπή του αγώνα στο γήπεδο “Επ. Πετραλιάς” στη Σκόπελο, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής Βαρτσάκης από φιλαθλο όταν κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο ρέφερι, όπως έγραψε στο φύλλο αγώνος, δέχθηκε χτύπημα πάνω από το δεξί μάτι από φίλαθλο της γηπεδούχου ομάδος και μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας του νησιού, δηλώνοντας αδυναμία να συνεχίσει το παιχνίδι. Το Φ.Α. “καίει” τη Σκόπελο που κινδυνεύει με βαριά τιμωρία κι αφαίρεση βαθμών.
Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως στο ημίχρονο που παίχθηκε, το σκορ ήταν 1-2 για τον Πρωτεσίλαο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ των Γιάννη Παναγιώτου (με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδόπουλος) στο 4ο λεπτό και Παπαδόπουλου με πλασέ στο 14ο, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 42ο με τον Συνοδινό.

Από πλευράς Πρωτεσιλάου, εκφράστηκαν ευχαριστίες για την φιλοξενία που παρίεχαν οι άνθρωποι της Σκοπέλου.

Συνθέσεις:
Σκόπελος: Ζαρείφης, Τάσσιος, Στ. Χρυσοφός, Αλεξίου, Παναγιώτου, Σκιαθίτης, Κερμελής, Π. Χρυσοφός, Χρυσάνθης, Χυσάι, Συνοδινός.
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Μιχόπουλος, Θ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Κραβαρίτης, Κ. Κόρκος, Τσιλαφάκης, Χριστέλος, Παπαδόπουλος, Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν.

 

Last modified onSunday, 21 February 2016 18:36