noodles volos banner

Δήμητρα-ΓΣ Αλμυρού 0-4

Στο πρώτο ημίχρονο, η Δήμητρα προέβαλε σθεναρή αντίσταση στους πρωταθλητές αλλά μετά το 0-1, έγινε αμέσως το δεύτερο τέρμα και ο ΓΣΑ δεν δυσκολεύτηκε να φθάσει στο 0-4 στην Ευξεινούπολη, σκορ με το οποίο είχε επικρατήσει και στον πρώτο γύρο.  Ο Παναγιώτης Κοντοβάς πήδηξε ψηλότερα από όλους στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ στο 57ο λεπτό, ύστερα από κόρνερ του Κρανά, ενώ τα δύο επόμενα γκολ σημείωσε ο Νίκος Βούλγαρης, με ατομική ενέργεια στο 59' και 68'. Ύστερα από μία μέτρια περσινή περίοδο, ο επιτελικός μέσος θυμίζει φέτος τον ποδοσφαιριστή των προηγούμενων ετών που δίχως αμφιβολία συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σε τοπικό επίπεδο. Το τελικό 0-4 στο 85' από τον Αντζούρη που έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε σε κενή εστία. Η Δήμητρα είχε δοκάρι με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής από τον Τσέργα στο 63', ενώ έχασε μια καλή φάση με τον Σιαμέτη όταν το σκορ ήταν 0-3. Για τον ΓΣΑ, στο πρώτο ημίχρονο, ευκαιρίες με σουτ των Μαλισσόβα, Κυριάκου που έφυγαν άουτ (στο 9' και 23' αντιστοίχως), ενώ φάουλ του Κοντοβά στο 15' απέκρουσε δύσκολα ο Σαββίδης.

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Σαββίδης, Τσέργας, Επίσκοπος, Μπέης, Καρατέεβ, Δαμάσκος, Μπίνας (70' Πιπινής), Ποζιόπουλος, Χρ. Γκάμπας, Παυλίδης (70' Κακλιάς), Σιαμέτης (85' Κόκκαλης).
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος, Παυλίδης, Πλαβός, Κυριάκος, Αντζούρης, Κρανάς, Μαλισσόβας, Ράπτης (75’ Τσόγκας), Ν. Βούλγαρης (85’ Αράπης), Κοντοβάς (82’ Σπύρου).