noodles volos banner

Αχιλλέας-Διαγόρας 0-2

Ο Διαγόρας σημείωσε ακόμη μία επιτυχία, την ενδέκατη νίκη στο πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε 2-0 στο γήπεδο “Απ. Πλασταράς” του μαχητικού Αχιλλέα που προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Τα γκολ ήταν υπόθεση των Καραπλιάγκου. Στο 50ό λεπτό, από μπαλιά ακριβείας του Σπύρου, ο Κώστας με σουτ άνοιξε το σκορ και στο 68' το 0-2 με συρτή εκτέλεση φάουλ του Σπύρου. Για τον Αχιλλέα, δύο καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο όταν στο 58' ο Σπανός είχε άστοχο πλασέ από καλή θέση για να ισοφαρίσει και στο 75' σουτ του Γιώργου Παναγιώτού έφυγε λίγο άουτ για να γίνει η μείωση στο σκορ. Ο Διαγόρας απείλησε στο 25' με ανάποδο ψαλιδάκι λίγο άουτ του Κάρρου και σουτ του ίδιου παίκτη από πλάγια αλλά κοντινή στο τέρμα απόσταση στο 30', ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε δύο φάσεις στην κόντρα επίθεση: στο 82' έφυγαν πέντε παίκτες του με δύο αμυντικούς αλλά ο Κ. Καραπλιάγκος σούταρε από πλάγια ενώ δύο συμπαίκτες του ήταν σε καλύτερη θέση, στο 90' σε τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθεια καθώς έπιασε “αέρα”.

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Σχουλής, Μαλλιαρός, Λάμπος, Τσουκάρας, Γάκας, Χασιώτης, Τσιοκάρας (20' λ.τρ. Ζγουλέτας), Τσεκούρας, Χατζηγεωργίου (46' Παναγιώτου), Μπεζάτης, Σπανός.
Διαγόρας: Βουραζέρης, Καραμανλής, Γκοντόλος, Πρασσάς, Γιώργης (46' Γαλογαύρος), Σπ. Καραπλιάγκος, Κάρρος (75' Ντόντος), Καρατζιώλης, Τριχόπουλος (65' Λουφόπουλος), Κ. Καραπλιάγκος, Ρενάτο.