noodles volos banner

Σκόπελος-Αχιλλέας 0-1

 

Από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε να κερδίσει ο Αχιλλέας. Τότε είχε επιβληθεί 1-0 της Σκοπέλου. Πέρασε ένας γύρος και η ομάδα του Αχιλλείου πέτυχε νέα νίκη επί των νησιωτών, εκτός έδρας με το ίδιο σκορ. Ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μακρυά από το γήπεδο "Απ. Πλασταράς". Το γκολ σημείωσε ο Σπανός στο 90ό λεπτό με ωραίο πλασέ στο “παραθυράκι”.
Η Σκόπελος έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 33ο λεπτό λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Χισάι, ενώ εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία, αναφέροντας ότι δεν της δόθηκε πέναλτι και κακώς ακυρώθηκε τέρμα που σημείωσε. Οι άνθρωποί της έκαναν λόγο για αλλοίωση του αποτελέσματος. Για τον Αχιλλέα, που είναι βελτιωμένος με τις μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου, στο πρώτο ημίχρονο Ζγουλέτας και Τσιοκάρας είχαν φάσεις με κοντινά πλασέ, ο Τσεκούρας και δύο φορές ο Σπανός στην επανάληψη θα μπορούσαν να σκοράρουν. Από τη διοίκηση του Αχιλλέα, εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες προς τον ΑΟ Σκοπέλου για την άψογη φιλοξενία.

Συνθέσεις:
Σκόπελος: Ζαρίφης, Τάσιος, Σένκο, Αλεξίου, Τριανταφύλλου, Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός, Γκουμάς (60' Βλαχάκης), Χισάι, Συνοδινός, Αλιράι.
Αχιλλέας: Σχουλής, Μαλλιαρός, Λάμπος, Γάκας, Τσουκάρας, Τσιοκάρας (38' λ.τρ. Διαμαντής), Χασιώτης, Τσεκούρας, Χατζηγεωργίου (75' Μόσχος), Ζγουλέτας, Σπανός.

 

Last modified onSunday, 07 February 2016 18:07