noodles volos banner

Τα στατιστικά του α' γύρου στην Α' ΕΠΣΘ

Με την ΑΕ Διμηνίου να έχει διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Ηρακλή Βόλου, έξι από τον τρίτο Σαρακηνό και τον ΓΣ Αλμυρού να διατηρεί το απόλυτο των βαθμών ολοκληρώθηκε (σχεδόν) ο πρώτος γύρος της Α' ΕΠΣΘ. Και λέμε σχεδόν καθώς απομένουν δύο εξ αναβολής αγώνες, Δάφνη-Σκιάθος αύριο Τετάρτη και Διαγόρας-Σκόπελος που ακόμη δεν έχει οριστεί. Ας δούμε μερικά στατιστικά στοιχεία.

Στον 1ο όμιλο, η ΑΕ Διμηνίου έχει δύο ισοπαλίες, την 1η και 11η αγωνιστική, έχοντας κερδίσει τα ενδιάμεσα παιχνίδια. Ο Ηρακλής είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει απώλεια βαθμών σε εντός έδρας παιχνίδια, μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. Αντιθέτως, ο Σαρακηνός δεν έχει χάσει πόντο στις εξόδους του, οι "ροσονέρι" κέρδισαν και τα πέντε ματς που αγωνίστηκαν ως φιλοξενούμενοι. Ο Άρης είτε κερδίζει (έξι φορές) είτε χάνει (πέντε), δεν έχει ισοπαλία, ο Μαγνησιακός δεν βοηθήθηκε από την επιστροφή στη φυσική του έδρα. Οι "κυανόλευκοι" αγνοούν την νίκη σε εντός έδρας ματς, έχοντας χάσει το πρώτο και το τελευταίο με το ίδιο σκορ (1-2) και έχοντας ενδιάμεσα τέσσερις ισοπαλίες με 0-0. Ο ουραγός Πηλέας ξαναπαίζει στην Α' Τοπική ύστερα από μία δεκαετία. Ξεκίνησε με νίκη αλλά μετά έχασε τους υπόλοιπους δέκα αγώνες.
Στα τέρματα, καλύτερη επίθεση για Ηρακλή κι Άρη με 27, χειρότερη για τον Πηλέα με 5, καλύτερη άμυνα ΑΕ Διμηνίου και Σαρακηνός με 7, χειρότερη ο Πηλέας με 38.

Στο 2ο όμιλο, ο ΓΣ Αλμυρού σπάει τα κοντέρ. Έντεκα στα έντεκα νικηφόρα αποτελέσματα με τέρματα 36-1. Ο Διαγόρας έχει κερδίσει τα οκτώ από τα δέκα ματς, οι πέντε νίκες του είναι με 1-0 (όπως και η μοναδική του ήττα), ενώ μάζεψε 25 βαθμούς με μόλις 12 τέρματα. Αήττητος ο Αίας στη Σούρπη με τέσσερις νίκες-μία ισοπαλία, ίδιος απολογισμός σε εντός κι εκτός έδρας για τη Σκόπελο, μόνο ήττες ο Αχιλλέας ως φιλοξενούμενος, χωρίς νίκη ακόμη ο Άθλος.
Καλύτερη επίθεση ο ΓΣ Αλμυρού με 36, χειρότερη ο Αχιλλέας με 4 γκολ, καλύτερη άμυνα ο ΓΣΑ με 1, χειρότερη Άθλος και Αχιλλέας με 27.

Στον παρακάτω πίνακα, τα αποτελέσματα των ομάδων: με πράσινο χρώμα οι νίκες, με κίτρινο οι ισοπαλίες, με κόκκινο οι ήττες. Στα πράσινα κουτάκια, για παράδειγμα εφόσον το σκορ είναι 1-0, αυτό σημαίνει πως είναι εντός έδρας νίκη, εάν είναι 0-1 εκτός έδρας νίκη. Αντιστοίχως εάν το 0-1 είναι σε κόκκινο κουτάκι, πρόκειται για εντός έδρας ήττα, εάν είναι 1-0 πρόκειται για εκτός έδρας ήττα.

PINAKASAG

Last modified onTuesday, 02 February 2016 10:03