noodles volos banner

Χωρίς ντέρμπι το φινάλε του α' γύρου

Ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο ο πρώτος γύρος στην Α' ΕΠΣΘ με τη διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής. Απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι και στους δύο ομίλους. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου 30-31/1.

Στον 1ο όμιλο, η πρωτοπόρος ΑΕ Διμηνίου, που έχει πλέον αέρα έξι βαθμών από τη δεύτερη θέση, θα παίξει με την πάντα επικίνδυνη Αγία Παρασκευή στο πλαστικό γήπεδο των "ερυθρολεύκων". Ο Ηρακλής δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών στο Βασδέκειο κόντρα στην προτελευταία ΑΕ 2002, ενώ ο Σαρακηνός, με υπηρεσιακό προπονητή τον Θανάση Νατσικόπουλο, φιλοξενεί τον ουραγό Πηλέα που μετράει εννιά σερί ήττες και δέχθηκε δεκαπέντε γκολ σε τρία ματς που έδωσε στο νέο έτος. Πολύ ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση στο "Κιούπι" ανάμεσα στον Μαγνησιακό που δεν τα πηγαίνει καλά, βρίσκεται χαμηλά κι εντός έδρας έχει το αξιοπερίπεργο σερί τεσσάρων ισοπαλιών με 0-0 (!) και τον Άρη Μελισσατίκων που είναι πέμπτος με πέντε νίκες, πέντε ήττες και χωρίς ισόπαλο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Η Δάφνη υποδέχεται την Σκιάθο η οποία προέρχεται από τη μεγάλη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ αμφίρροπο προμηνύεται το ματς του Πανιωνίου με τον Θησέα το πρωί της Κυριακής.

Στο 2ο όμιλο, μόνο ένα ματς το Σάββατο. Ο προτελευταίος Αχιλλέας που έχει τέσσερις βαθμούς με νίκη μόνο στην πρεμιέρα, φιλοξενεί τον τελευταίο Άθλο που έχει δύο. Πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής στο Στεφανοβίκειο. Εκεί ο Διαγόρας παίζει με την Σκόπελο. Σταθερά στη δεύτερη θέση η ομάδα του Μιχάλη Βαγγόπουλου με εξαιρετική πορεία και μεγάλη αποτελεσματικότητα (25 βαθμούς έχοντας σκοράρει 12 γκολ), στη μέση της κατάταξης οι νησιώτες που σκοράρουν με ευκολία αλλά αμυντικά είναι ευάλωτοι. Στα απογευματινά παιχνίδια, ο ΓΣ Αλμυρού θέλει να ολοκληρώσει τον τέλειο γύρο με νίκη κόντρα στην Αγχίαλο, ο τρίτος Απόλλων αντιμετωπίζει στα Κανάλια την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου, οι Μυρμιδόνες φιλοδοξούν να κόψουν βαθμό ή βαθμούς από τον Πρωτεσίλαο, ενώ στη Σούρπη ο τοπικός Αίας έχει δυνατό ματς με τη Δήμητρα.