noodles volos banner

"Διάκριση για εμάς η παρουσία στα ημιτελικά"

 

Ένα βήμα πριν τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ έχει φθάσει ο Διαγόρας Στεφανοβικείου και ο αυριανός αγώνας στο Βελεστίνο αποτελεί πρόκληση για τους παίκτες του Μιχάλη Βαγγόπουλου, που θα αγωνιστούν με το χαρακτηρισμό του αουτσάιντερ κόντρα σε σύλλογο μεγαλύτερης κατηγορίας. Έχοντας αποκλείσει Πρωτεσίλαο, Δάφνη (εκτός έδρας) και Απόλλωνα Καναλίων, οι "ασπρόμαυροι" θέλουν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη.
Ο προπονητής του Διαγόρα μίλησε στο magnesiasports για την αυριανή συνάντηση: "Είναι ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί τον Ρήγα Φεραίο και τη δική μας ομάδα αουτσάιντερ. Ο βαθμός δυσκολίας είναι πάρα πολύ μεγάλος γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογία στη Γ' Εθνική. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποια δικά μας στοιχεία στο παιχνίδι για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου νοκ-άουτ. Για εμάς είναι μεγάλη επιτυχία που έφθασε ο Διαγόρας στα ημιτελικά. Είμαστε η μοναδική ομάδα από το τοπικό στην τετράδα. Θεωρώ πως έγινε ένα βήμα παραπάνω ώστε να καταξιωθεί ο Διαγόρας στις καλές ομάδες του ερασιτεχνικού, προσθέσει πόντους στο πρεστίζ μας, αυτός είναι ο στόχος μας και η παρουσία στα ημιτελικά αποτελεί διάκριση για εμάς".
Σίγουρη απουσία ο Καπούλας ο οποίος στάθηκε άτυχος στο ξεκίνημα του 2016 καθώς είχε σοβαρό τραυματισμό που τον αφήνει εκτός αγωνιστικής δράσης όλη τη σεζόν, ενώ στη σημερινή προπόνηση θα εκτιμηθεί η κατάσταση κάποιων παικτών που αποκόμισαν μικροτραυματισμούς από τον αγώνα της Κυριακής για το πρωτάθλημα.

 

Last modified onTuesday, 26 January 2016 11:23