noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-Μαγνησιακός 1-0

 

Ο Μαγνησιακός έφθασε πολύ κοντά στο να ανακόψει το δρόμο της ΑΕ Διμηνίου, ωστόσο οι πρωτοπόροι του 1ου ομίλου πήραν τρίποντο στις τελευταίες στιγμές της αναμέτρησης, με δύο μεγάλους πρωταγωνιστές! Τον Θανάση Αραμπατζή που σκόραρε στην επανεμφάνισή του και τον Αποστολίδη που ανέκοψε κοντινά σουτ του Κόκκα αμέσως μετά το γκολ!

Το ματς στο γήπεδο Διμηνίου είχε δραματικό φινάλε. Στις καθυστερήσεις, από πάσα του Χάνου, ο Αραμπατζής σούταρε, η μπάλα κόντραρε και στην επαναφορά ο νεαρός μεσοεπιθετικός την έστειλε στα δίχτυα. Σκόραρε ύστερα από 1,5 χρόνια με την διμηνιώτικη ομάδα καθώς μέχρι πριν μία εβδομάδα αγωνίζονταν στον Ηρακλή. Αμέσως μετά, η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Από κόρνερ του Προβιά, ο Καραλής πήρε την κεφαλιά, πάνω στη γραμμή ο Τσιουρέλης σταμάτησε την μπάλα, έδιωξαν οι αμυντικοί αλλά όχι μακρυά και ο Κόκκας σούταρε δύο φορές πάνω στον Αποστολίδη που αποσόβησε το 1-1.
Για την ΑΕ Διμηνίου, στο 25' ο Ζιώγας, από σέντρα του Κανδήλα, αστόχησε σε φάση τετ-α-τετ, ενώ ένα δεκάλεπτο αργότερα σε σέντρα-σουτ του Μαυρίδη, πετάχθηκε ο αρχισκόρερ της κατηγορίας αλλά δεν βρήκε για λίγο την μπάλα. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά χωρίς ουσία στο παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσουν πολλές φάσεις στην πολυπρόσωπη άμυνα των αντιπάλων.
Για τον Μαγνησιακό, κεφαλιά του Καραλή ανέκοψε αμυντικός σχεδόν πάνω στη γραμμή (15'), φάουλ του Προβιά εξουδετέρωσε ο Κουτσιρίμπας (30'), ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες για μια φάση που δόθηκε οφσάιντ στο 90'.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Κουτσιρίμπας, Ζάγκας (80' Σταματόπουλος), Αποστολίδης, Τσιγιάννης, Χονδρός, Μαυρίδης, Χάνος, Κανδήλας (65' Στρούγγης), Αξιώτης, Αραμπατζής, Ζιώγας.
Μαγνησιακός: Παρκιώτης (75' Βίτσος), Τσιγλιφής (70' Κόκκας), Γκέρτσος, Βασιλείου, Προβιάς, Καραλής, Κρανιάς, Τσιουρέλης, Τσιάνος, Νιαώτης, Μπάλας (75' Αντωνόπουλος).

 

Last modified onSaturday, 23 January 2016 18:45