noodles volos banner

Πηλέας-Άρης 0-6

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο γήπεδο της ΙΜ Δημητριάδος ο Άρης. Κέρδισε 6-0 τον Πηλέα, στο ντεμπούτο του Νίκου Αθανασιάδη στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων” των Μελισσατίκων και παραμένει ψηλά στην κατάταξη. Από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο, το 0-1 στο 10ο λεπτό με πέναλτι του Ακτσιαλή που κέρδισε ο Τσίρος, το 0-2 στο 15ο με προβολή του Στραβέλα ύστερα από κόρνερ του Μυλωνά, το 0-3 στο 40ό με πέναλτι ξανά του Ακτσιαλή (ο Ταφίλης πήρε την εσχάτη των ποινών). Ο Ταφίλης στο 65' ανέβασε το δείκτη του σκορ παίρνοντας το ριμπάουντ σε απόκρουση του γκολκίπερ σε σουτ του Μυλωνά, στο 75' ο Τσίρος το 0-5 από σπάσιμο της μπάλας από τον Ταφίλη και το τελικό 0-6 στο 88' με απευθείας φάουλ του Μυλωνά. Για τον Άρη, που είχε κι αρκετές χαμένες ευκαιρίες κυρίως με Τσίρο, Ακτσιαλή, Ταφίλη, δοκάρι στο 68ο λεπτό είχε ο Τσιαντής. Διαμαρτυρίες εκφράστηκαν από τον Πηλέα για τις δύο υποδείξεις πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος της ομάδος τους και για επιθετικό φάουλ στη φάση του δευτέρου τέρματος.

Συνθέσεις:
Πηλέας: Φήυγας, Ντούλας (60' Μακρής), Τσιάνος (65' Βαΐτσης), Μπιφάνης, Αλβανόπουλος, Αντζούρης (75' Ζουλένκο), Καμπέρης, Δημουλάς, Ηλ. Ματθαίου, Θάνος, Μαργαρίτης.
Άρης: Κουρίτας, Γκατζούνας (46' Ασημάκης), Μυλωνάς, Στραβέλας, Γεωργούλας, Τσιαντής (73' Πετρόπουλος), Τσίρος, Κατσαρός (75' Σκοπός), Ταφίλης, Ακτσιαλής, Ίμπρα.