noodles volos banner

Δάφνη-Διαγόρας 0-2

Με 0-2, ο Διαγόρας επικράτησε της Δάφνης στο γήπεδο της Νεαπόλεως και έδωσε συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημα της σεζόν, περνώντας στην οκτάδα του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Η ομάδα του Στεφανοβικείου άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με ένα πολύ ωραίο τέρμα καθώς ο Γκοντόλος σέντραρε από αριστερά και ο Γιώργης πλάγιασε το σώμα του, έπιασε στην κίνηση γεμάτο το σουτ στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 0-1. Το δεύτερο τέρμα πέντε λεπτά πριν βγει το α' ημίχρονο, με σέντρα του Λουφόπουλου, απόκρουση των αμυντικών και σουτ του επερχόμενου Κάρρου.
Για τη Δάφνη, πολύ καλές φάσεις για γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης, δύο περιπτώσεις με τον Δεμίρη, μία με τον Σιαμέτη και ένα σουτ του Αβλουγιάρη, ενώ ο Γιούργας βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, όμως η τελική του προσπάθεια κόντραρε σε σώματα αντιπάλων. Για τον Διαγόρα, στο τελευταίο εικοσάλεπτο της συνάντησης, χάθηκαν ευκαιρίες για γκολ με τους Γιώργη, Καπούλα, Τριχόπουλο, Κάρρο, Γκοντόλο, ενώ ο Μιχάλης Βαγγόπουλος έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες και των δύο ομάδων που έπαιξαν σε ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Δάφνη έπαιξε με "υπηρεσιακό" τερματοφύλακα τον Νικηφοράκη που είναι αμυντικός, καθώς ο ένας γκολκίπερ ήταν τιμωρημένος, ο άλλος τραυματίας και ο τρίτος δεν μπόρουσε για προσωπικούς λόγους να δώσει σήμερα το "παρών".

Συνθέσεις:
Δάφνη: Νικηφοράκης, Βλαχάβας, Παπανίκος, Χιώτης, Τσάτσος, Αβλουγιάρης, Τσόντζορας, Παπαστεργίου (77' λ.τρ. Γιαννακόπουλος), Γιούργας, Κοντορίζος (46' Σιαμέτης), Δεμίρης.
Διαγόρας: Ξανθάς, Αγριοτσόμπανος (46' Καραμανλής), Λουφόπουλος, Πρασσάς, Χολέβας, Καρατζιώλης, Γιώργης (70' Τριχόπουλος), Μπόλκας (60' Κουντούρης), Καπούλας, Κάρρος, Γκοντόλος.