noodles volos banner

Xωρίς το μεγάλο ντέρμπι αλλά με αμφίρροπα παιχνίδια

Με την 5η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ και οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είναι αρκετές. Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι αλλά με αμφίρροπα παιχνίδια. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Στον 1ο όμιλο, η ΑΕ Διμηνίου -μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου- έχει εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Πανιώνιο και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί μόνη στην πρώτη θέση, ο δεύτερος Ηρακλής δίνει αγώνα στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος με τον Πηλέα, στον πάγκο του οποίου θα κάνει ντεμπούτο ο Τάκης Μαρτίου στην επανεμφάνισή του στο τοπικό ποδόσφαιρο, ενώ το Σάββατο επίσης, η ουραγός ΑΕ 2002 -μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στον όμιλο- υποδέχεται την Αγία Παρασκευή που έχει πλασαριστεί ψηλά. Το πρωί της Κυριακής, ο Άρης Μελισσατίκων κοντράρεται με τη Δάφνη, στην κοινή έδρα των δύο συλλόγων τη φετινή σεζόν, ο Θησέας παίζει με τον Μαγνησιακό σε παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, ενώ στον τελευταίο χρονικά αγώνα, ο Σαρακηνός δοκιμάζεται στο γήπεδο της Σκιάθου. Οι νησιώτες μετρούν μία εντός έδρας ήττα από την ΑΕΔ και μία εντός έδρας νίκη με τον Πηλέα, οι "ροσονέρι" έχουν δύο τρίποντα σε ισάριθμα ματς μακρυά από το σπίτι τους και ψάχνουν το τρίτο υπό την καθοδήγηση του νέου τους προπονητή, Βαγγέλη Βουρούκου.

Στον 2ο όμιλο, ο ΓΣΑ δίνει εκτός έδρας παιχνίδι στο γήπεδό του (!) καθώς αντιμετωπίζει τον Άθλο. Στους 12 βαθμούς οι πρωταθλητές με γκολ 17-0, στον 1 οι "βυσσινοί" με 3-13. Σημαντικό ματς στην Ευξεινούπολη ανάμεσα σε Δήμητρα κι Απόλλωνα οι οποίοι συγκατοικούν στην τέταρτη θέση με επτά πόντους, ενώ η Σκόπελος υποδέχεται τον Αίαντα θέλοντας να καταγράψει την πρώτη εντός έδρας επιτυχία της. Αυτές οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Κυριακή. Μία ημέρα νωρίτερα, αύριο, έχουμε το τοπικό ντέρμπι της Δυτικής Μαγνησίας μεταξύ Πρωτεσιλάου κι Αχιλλέα, την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου να φιλοξενεί τους Μυρμιδόνες Πλατάνου (οι δύο αντίπαλοι είναι μαζί στην τελευταία θέση με 1 βαθμό), ενώ ο Διαγόρας αναμένεται να έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην αήττητη Αγχίαλο.