noodles volos banner

Διαγόρας-Πρωτεσίλαος 1-0

Ο Διαγόρας κέρδισε 1-0 τον Πρωτεσίλαο και διατηρήθηκε μόνος στην δεύτερη θέση του 2ου ομίλου. Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στο 77ο λεπτό από τον Κάρρο με πλασέ, ύστερα από πλαγιοκόπηση και πάσα του Καραπλιάγκου. Νωρίτερα, χρειάστηκαν δύο μεγάλες επεμβάσεις του Βουραζέρη (φωτογραφία) για να κρατήσει το μηδέν για την ομάδα του. Στο 60' από σέντρα του Κ. Κόρκου, ανενόχλητος ο Μαρικλέν πλάσαρε από τη μικρή περιοχή και ο γκολκίπερ του Διαγόρα μπλόκαρε και στο 76', λίγο πριν το γκολ, ο Τσιλαφάκης τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο, που έχασε το κοντρόλ αλλά βγήκε τετ-α-τετ και σούταρε, με τον Βουραζέρη να αποκρούει με τα πόδια. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στον Μιχόπουλο στο 88' που τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή μετά τη φάση, ενώ ο Διαγόρας είχε σουτ του Καραπλιάγκου στο 17' λίγο άουτ και σέντρα-σουτ του Γιώργη στο οριζόντιο δοκάρι στο 70'.
Ο Μιχάλης Βαγγόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του γιατί έδειξαν αυταπάρνηση και κατάφεραν να κερδίσουν έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο που είναι για ψηλά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, εκ μέρους όλης της οικογένειας του Διαγόρα, στον Παναγιώτη Κουντούρη για την απώλεια της αδερφής του. Ο Μιχάλης Ανδρωνάς δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθειά των παικτών του αλλά όχι από το αποτέλεσμα, λέγοντας πως η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους και η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη.

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Βουραζέρης, Λουφόπουλος (90' Μπόλκας), Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Καρατζιώλης, Κάρρος, Καραμανλής, Καπούλας (87' Γκοντόλος), Καραπλιάγκος, Τριχόπουλος (60' Γιώργης).
Πρωτεσίλαος: Μάνος, Χασιώτης, Θ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Κραβαρίτης, Κ. Κόρκος, Μιχόπουλος (88' Λάμπος), Χριστέλος, Παπαδόπουλος, Γ. Παναγιώτου (70' Τσιλαφάκης), Μαρικλέν (70' Σούσκο).