noodles volos banner

Σαρακηνός-Θησέας 0-0

Χωρίς γκολ έμειναν Σαρακηνός και Θησέας, όπως στο αντίστοιχο ματς την περσινή περίοδο, σε αναμέτρηση που είχε δεν είχε πολλές φάσεις και το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη καλή στιγμή παρουσιάστηκε στο 24ο λεπτό για τον Θησέα με κεφαλιά από καλή θέση του Κόρμπα που πέρασε άουτ. Στο επόμενο λεπτό όμως οι φιλοξενούμενοι έφθασαν κοντά στο γκολ με κλασική φάση, καθώς ο Κόρμπας έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει σε τετ-α-τετ, στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Στούκα. Η απάντηση από πλευράς «ροσονέρι» στο 29’ όταν ο Σουάρες έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά κι έστρωσε για τον Καραπλιάγκο, που έπιασε δυνατό ευθύβολο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, με τον Μπουργάνη να απογειώνεται στο αριστερό του «παραθυράκι» και να διώχνει σε κόρνερ. Στο 41’ ο Σουάρες είχε διπλή προσπάθεια, που όμως σταμάτησε στα πόδια αντιπάλων και λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, σέντρα από τα δεξιά πέρασε από όλους κι έφθασε στη μικρή περιοχή εκεί όπου ο Δημακόπουλος έβαλε το κεφάλι χωρίς να βρει την μπάλα. Ακόμη λιγότερες φάσεις στην επανάληψη, με τον Σαρακηνό να έχει καλές στιγμές στο 69' όταν από πάσα του Βαΐτση, ο Τσεκούρας σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, διαγώνιο από αριστερά, με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι, σουτ του ίδιου παίκτη αργότερα απέκρουσε στην κλειστή γωνία ο Μπουργάνης, ενώ το τρίτο σουτ του Τσεκούρα, μακρινό, έφυγε άουτ προς το φινάλε.

Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Στούκας, Ρουκάς, Σουάρεζ-Τσιαμπαλής, Καλαμάτας, Τανάγιας, Καραπλιάγκος (85' Τσάπι), Δημακόπουλος, Τσορβατζής, Κατής, Σατελιάν (65' Τσεκούρας), Βαΐτσης.
Θησέας: Μπουργάνης, Ακριβούσης, Μούτος, Τζούμας, Σούδης, Αλαμάνης (62' Λιάρος), Κατσιώτης, Κόρμπας, Βαλωτής, Σαμαράς, Ισά (82' Μουράτης).

 

Last modified onSaturday, 28 November 2015 18:10