noodles volos banner

Θησέας-Πηλέας 3-0

 

Πρώτα γκολ στη σεζόν και πρώτη νίκη για τον Θησέα. Οι "πράσινοι" κέρδισαν σχετικά εύκολα του Πηλέα με 3-0 παίζοντας. Το σκορ άνοιξε στο 25ο λεπτό με απευθείας φάουλ του Κατσιώτη. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μπρισμπέος για χτύπημα στον Ακριβούση στο τείχος των ποδοσφαιριστών και έτσι, οι φιλοξενούμενοι για μία ώρα και παραπάνω έπαιξαν με παίκτη λιγότερο. Το 2-0 στο 40' με δυνατό σουτ του Βαλωτή και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 55' με αυτογκόλ του Αλβανόπουλου που δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον τερματοφύλακά του.
Οι παίκτες του Θησέα αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ κρατήθηκε εντός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Πασχαλίδη που προσφάτως έφυγε από τη ζωή. Αρκετός κόσμος στο γήπεδο της Αγριάς, τίμησε με την παρουία του τον εκλιπόντα που ανδρώθηκε στην ομάδα της Αγριάς και ήταν δίπλα στο σύλλογο.

Συνθέσεις:
Θησέας: Μπουργάνης, Ακριβούσης, Μούτος (65' Μιτζέλος), Τζούμας, Σούδης, Αλαμάνης, Κόρμπας, Σαμαράς, Μουράτης, Βαλωτής (75' Βογδάνος), Κατσιώτης (72' Ισά).
Πηλέας: Φήυγας, Καζάκης (70' λ.τρ. Στύλας), Δημουλάς, Αλβανόπουλος, Σουλιώτης, Βαΐτσης, Μπραχιμάι, Κατσικαδάμος (75' Μαργαρίτης), Ταφίλης, Μπρισμπέος, Παλάσης (55' Καμπέρης).

 

 

Last modified onSunday, 22 November 2015 13:45