noodles volos banner

Δήμητρα-Διαγόρας 1-1

Δυνατό ματς ανάμεσα στη Δήμητρα και τον Διαγόρα στο γήπεδο της Ευξεινούπολης που έληξε χωρίς νικητή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με κεφαλιά του Λουφόπουλου ύστερα από σουτ του Καραπλιάγκου στο οριζόντιο δοκάρι και το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 37' με πλασέ του Φιλατζικιώτη από το ύψος του πέναλτι, ύστερα από σουτ του Ποζιόπουλου που κόντραρε σε αμυντικό.
Για τη Δήμητρα, στο πρώτο ημίχρονο, πριν το δικό της γκολ, κεφαλιά του Μπέη έφυγε λίγο άουτ, την ίδια κατάληξη είχε σουτ του Παυλίδη ύστερα από σέντρα του Επίσκοπου, ενώ μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν στην επανάληψη. Στο 55' ο Μαντάρας έβγαλε συρτή παράλληλη πάσα που δεν βρήκε καλά ο Σιαμέτης, λίγο αργότερα φάουλ του Νικηφοράκη έφυγε άουτ, ενώ στο 63' από κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, ο Νικηφοράκης προ κενής εστίας πλάσαρε και η μπάλα “ξύρισε” το οριζόντιο. Στο 80' σουτ του Μαντάρα χτύπησε στη ρίζα της κάθετης δοκού και στην επαναφορά, ο Παυλίδης αστόχησε.
Για τον Διαγόρα, καλή ευκαιρία στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του Γκοντόλου από τη μικρή περιοχή που πέρασε πάνω από τα δοκάρια, στο 44' σε φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ, σουτ του Γαλογαύρου σταμάτησε σε πόδια αμυντικών πριν τη γραμμή, ενώ στο 90ό λεπτό ο Κάρρος έφευγε προς την μεγάλη περιοχή, όταν ο Βογιατζής τον μάρκαρε και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα.

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Γκιούρκης, Νικηφοράκης, Ξηρομερίσιος, Μπέης (45' Βογιατζής), Επίσκοπος, Φιλατζικιώτης, Παυλίδης, Θωμαΐδης, Ποζιόπουλος (78' Παρίσης), Μαντάρας, Σιαμέτης (60' Μαστακούλης).
Διαγόρας: Βουραζέρης, Καραμανλής, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Λουφόπουλος, Γιώργης, Καρατζιώλης, Καπούλας, Καραπλιάγκος (70' Κάρρος), Γκοντόλος (65' Τριχόπουλος).