noodles volos banner

Απόλλων Καναλίων-Άθλος 2-1

Με εντός έδρας νίκη συνδυάστηκε η επιστροφή του Απόλλωνα Καναλίων στην Α' ΕΠΣΘ, καθώς η ομάδα του Κώστα Ρέππου κατέβαλε με 2-1 την αντίσταση του Άθλου. Είναι χαρακτηριστικό πως τα δύο γκολ των νικητών σημειώθηκαν στο 1ο λεπτό κάθε ημιχρόνου! Με τη σέντρα... από συνδυασμό των 17χρονων, Πέτση και Λαρίση, ο πρώτος έβγαλε την πάσα και ο Λαρίσης χρίστηκε σκόρερ, ενώ στο 46' ο Κόκκαλης δημιούργησε και ο Τσιουρής με πλασέ εκτέλεσε. Ο Άθλος μείωσε στο 70' με κεφαλιά του Νικολάου ύστερα από φάουλ του Καραδήμα.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Τσιουρή στο 88' και χαμένες ευκαιρίες σε δύο τετ-α-τετ του ίδιου παίκτη στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη Λιάκος και Βασιλείου είχαν καλές στιγμές για να ανεβάσουν το σκορ μετά τη μείωση των αντιπάλων. Για τον Άθλο, στο α' ημίχρονο ο Κακλιάς είχε σουτ άουτ από το ύψος του πέναλτι, ο Χρυσοστομίδης απείλησε δύο φορές με σουτ, πριν και μετά το γκολ της ομάδος του, ενώ είχε άστοχη κεφαλιά στο φινάλε του ματς.

Συνθέσεις:
Απόλλων Καναλίων: Μουράβας, Ψήφος, Κουζιώκας, Καρπούζας, Φώτου, Λαρίσης (83' Παπακώστας), Κόκκαλης, Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης (72' Λαγονικός), Κελεσίδης (65' Λιάκος).
Άθλος: Μέμος, Δήμας, Δημόπουλος, Δάρας, Κουτρογιάννης, Φωτιάδης (80' Τσεκρέζης), Φάτσης (60' Νικολάου), Καραδήμας, Χρυσοστομίδης, Κακλιάς (60' Επίσκοπος), Ξηροκώστας.