noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-Θησέας 0-0

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι ΑΕ Διμηνίου-Θησέας που διεξήχθη σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Νεάπολης, σε κακό αγωνιστικό χώρο όπως μάς επισημάνθηκε από τις δύο ομάδες. Για την ΑΕΔ, ο Κανδήλας ολοκλήρωσε ατομική ενέργεια με σουτ που απέκρουσε ο Μπουργάνης στο 17ο λεπτό, ο Χάνος είχε σουτ στο δοκάρι λίγο αργότερα, ενώ στην επανάληψη τελείωμα του Ζιώγα έφυγε λίγο άουτ στο 55'. Για τον Θησέα, ο Μουράτης έχασε μοναδική ευκαιρία με κεφαλιά άουτ στο 25', ύστερα από σέντρα του Ισά, ο νεαρός επιθετικός μπήκε στη μεγάλη περιοχή στο 35' κι ανακόπηκε από αμυντικό την τελευταία στιγμή, ενώ σουτ των Κόρμπα, Ισά δεν είχαν στόχο. Στο β' μέρος, ο Κόρμπας από κοντά και ο ο Μάστορας με μακρινό σουτ απείλησαν για τον Θησέα. Το θετικό είναι πως και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς παίκτες ηλικίας από 15 έως 18 ετών.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Στρούγγης, Χονδρός, Τσιγιάννης, Μαυρίδης, Αποστολίδης, Ανατολής (80' Αξιώτης), Χάνος (70' Μόσιος), Κανδήλας (70' Φουρκιώτης), Ζιώγας.
Θησέας: Μπουργάνης, Ακριβούσης, Κατσιώτης, Μούτος, Σούδης, Λιάρος (82' Μάστορας), Κόρμπας, Αλαμάνης, Μουράτης (70' Παπαϊωάννου), Σαμαράς (75' Βαλωτής), Ισά.