noodles volos banner

Η νέα "Δύναμις" της Β' ΕΠΣΘ

Τέσσερις καινούργιες ομάδες έχει η Β' ΕΠΣΘ της περιόδου 2015-16, εκ των οποίων οι τρεις κάνουν την επανεμφάνισή τους στους αγωνιστικούς χώρους. Νέος σύλλογος που ιδρύθηκε τώρα και συμμετέχει για πρώτη φορά σε επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ είναι μόνο ο Α.Σ. Δύναμις Βόλου και σας τον παρουσιάζουμε.

 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Θοδωρή Ανδρέου, με συνεργασία με τους Σπύρο Δεσύλλα (που είναι ο γενικός αρχηγός) και Bούλγαρη Θεόφιλο (που είναι ο πρόεδρος), οι οποίοι θέλησαν να βάλουν μια καινούργια ομάδα στο χάρτη του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Έδρα του "ΑΣ Δύναμις" θα είναι το γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, χρώματα εμφάνισης το κίτρινο και το μαύρο και προπονητής ο Κώστας Μαυρομμάτης. Η ομάδα άρχισε να χτίζεται από τον Μάιο, με συναντήσεις, προπονήσεις, φιλικά, τα απαραίτητα έγγραφα κι όλα όσα χρειάζονται για να "στηθεί" από το μηδέν ένας αθλητικός σύλλογος. Δημιουργήθηκε ρόστερ με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όπως εξηγεί στο magnesiasports ο Θοδωρής Ανδρέου, "φτιάξαμε την ομάδα από αγάπη και μεράκι για το ποδόσφαιρο, με το οποίο μας αρέσει να ασχολούμαστε στον ελεύθερο χρόνο μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε τα νεαρά παιδιά, για αυτό στο ρόστερ υπάρχουν 4-5 παίκτες άνω των 25 ετών και οι υπόλοιποι είναι μικροί σε ηλικία, με όρεξη για να αγωνιτούν και να διακριθούν. Φυσικά μας ενδιαφέρει η ομάδα να έχει θετικά αποτελέσματα αλλά κυρίως θέλουμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη παρέα με καλό κλίμα, όλοι τα μέλη του ΑΣ Δύναμις να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο και μέσα από σωστή συμπεριφορά στα γήπεδα, να κερδίσουμε το σεβασμό και την εκτίμηση αντιπάλων και φιλάθλων".
Αναφορικά με το ρόστερ, θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε την παρουσία παικτών που πέρυσι έπαιξαν στην Α' Τοπική με την Ιωλκό.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές:
Τερματοφύλακες: Νακελάρι Λευτέρης, Παϊπάης Γιώργος, Χούριας Αποστόλης
Αμυντικοί: Βαλωμένος Βάνης, Διαμαντής Αλέξης, Κέντρο Λεωνίδας, Μαυρομάτης Μιχάλης, Μισελίδης Πάρις, Μπλαντής Θάνος, Παππάς Παναγιώτης, Πασσιάς Φώντας, Σέτι Ντένις, Σκαρίμβας Μανώλης.
Μέσοι: Γαλάνης Σάκης, Θανόπουλος Γιώργος, Θεοδωρακόπουλος Θοδωρής, Καπάκης Νίκος, Κούντριας Νεκτάριος, Μαυρογόνατος Βασίλης, Μπατσκίνης Μιχάλης, Παπαεμμανουηλίδης Παναγιώτης, Σαραφίδης Ευγένιος, Στεργίου Χρήστος, Τσάμης Νίκος.
Επιθετικοί: Ανδρέου Θοδωρής, Βαΐου Μιχάλης, Κοσμόπουλος Θοδωρής, Ρουμπάτης Χρήστος, Σαρούδης Κωνσταντίνος.

Last modified onTuesday, 03 November 2015 16:04