noodles volos banner

"Κερδίσαμε αντίπαλο, άγχος και γήπεδο"

 

Ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του και το πάθος τους παρουσιάστηκε ο Λεωνίδας Μπίλης, που αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής της κυανόλευκης ομάδας στις δηλώσεις του, ανέφερε: "Κερδίσαμε έναν αντίπαλο που αγωνίστηκε σθεναρά, κερδίσαμε το άγχος της πρεμιέρας, κερδίσαμε το γήπεδο. Η ουσία είναι αυτή που μετράει κι επίσης κερδίσαμε την αντίδραση μετά το γκολ. Οι παίκτες μου έδειξαν το χαρακτήρα τους, πρώτη φορά έγινε τέτοια συσπείρωση του κόσμου με πάθος κι ένταση, η νίκη είναι 100% αφιερωμένη στα τρία παλικάρια που ήρθαν και μας εμψύχωσαν, τους αρχηγούς του οπαδικού κινήματος".

Για την εικόνα της Νίκης στο β΄ημίχρονο που δεν ήταν το ίδιο καλή με το πρώτο, σχολίασε: "Όταν αγωνίζεσαι σε ένα τέτοιο βαρύ γήπεδο, μοιραίο είναι τα γκολ να προέρχονται από λάθη. Εμείς πετύχαμε ένα ωραίο γκολ, τα άλλα δύο γκολ, του Πυράσου και το δεύτερο δικό μας, ήταν από λάθη. Ακόμη και οι πιο έμπειροι παίκτες, όταν είναι τόσο βαρύς ο αγωνιστικός χώρος, είναι επικίνδυνο να κάνουν λάθη. Εκεί θα μιλήσει η ψυχή, το νεύρο και η αποφασιστικότητα. Με τη βοήθεια του κόσμου, φάνηκε ότι το αποτέλεσμα το θέλαμε εμείς περισσότερο"

Τέλος, ερωτηθείς για τους Κοτίτσα και Νάκα που αποχώρησαν τραυματίες, απάντησε: "Με τον Κοτίτσα ρισκάραμε. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να παίρνεις ρίσκο. Θεωρώ ότι δεν είναι τίποτα, απλώς είχε καιρό να παίξει. Αισιοδοξώ ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Ο Νάκας χτύπησε, θα δούμε στην πορεία την κατάστασή του, θα την αξιολοήσουμε".

Θεοδώρου: "Το σημαντικό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί"
Δηλώσεις έκανε και ο τεχνικός διευθυντής Θάνος Θεοδώρου, ο οποίος τόνισε: "Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και το περίμενα όπως ακριβώς εξελίχθηκε, έχουμε παίξει κι άλλες φορές με αυτή την ομάδα και ξέρουμε την ψυχοσύνθεσή της. Γνωρίζοντας ότι η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη, ο αντίπαλος δεν είχε να χάσει τίποτα, καταφέραμε δύσκολα να το γυρίσουμε. Το σημαντικό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί και το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής".

Αναφορικά με το πού θα παίξει η Νίκη με τον Αιγινιακό και εάν υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί στα Φάρσαλα, ήταν σαφής: "Ελπίζουμε να έχουμε ευχάριστα νέα μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Το γήπεδο των Φαρσάλων μπορεί να ήταν βαρύ λόγω της βροχής αλλά είναι γήπεδο που μας ταιριάζει για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Πάντως θέλουμε να ελπίζουμε πως θα λυθεί το θέμα αυτό και θα αγωνιστούμε στην έδρα μας".

 

Last modified onSunday, 27 September 2015 20:33