noodles volos banner

Με έξι νέα πρόσωπα η προετοιμασία του Διαγόρα

Να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο ήταν ο στόχος του Διαγόρα Στεφανοβικείου που οργανώθηκε καλύτερα το φετινό καλοκαίρι, όμως οι εξελίξεις στην ΕΠΣΘ στάθηκαν τροχοπέδη στη δημιουργία του ρόστερ βάσει του αρχικού σχεδιασμού. Πάντως, η ομάδα του Μιχάλη Βαγγόπουλου, εφόσον γίνει το πρωτάθλημα, αναμένεται να παρουσιαστεί δυνατή. Στην προετοιμασία συμμετέχουν και πέντε καινούργιοι ποδοσφαιριστές. Είναι ο τερματοφύλακας Xρήστος Ξανθάς που έπαιζε στην Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου, ο μέσος Μιχάλης Παπαπορφυρίου που πέρασε την περασμένη σεζόν στον Απόλλωνα Καναλίων, ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Βουραζέρης, ο επιθετικός Κώστας Τριχόπουλος και ο αμυντικός Δημήτρης Λουφόπουλος, οι τρεις τελευταίοι από τον Αστέρα. Εφόσον δεν κατέβει τη νέα σεζόν η ομάδα του Ριζομύλου, τότε έχουν συμφωνήσει ώστε να ενισχύσουν τον Διαγόρα και δίχως αμφιβολία, αποτελούν πολύ σημαντικές προσθήκες. Επίσης, στους προαναφερθέντες που είναι νέοι στην ομάδα, θα πρέπει να προσθέσουμε και μια "εσωτερική μεταγραφή" καθώς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Μάριος Γκοντόλος, ο οποίος αναδείχθηκε από τον Διαγόρα, ήταν στο ρόστερ αλλά πέρυσι δεν αγωνίστηκε λόγω στρατιωτικής θητείας.

Η ομάδα έχει δώσει τρία φιλικά με Αγχίαλο, ΓΣ Αλμυρού, Δύναμη και έχουν προγραμματιστεί άλλα τέσσερα, τα οποία είναι κατά σειρά στις 26/9 με τον Εθνικό, στις 29/9 με τον Άρη Μελισσατίκων, σρις 3/10 με την Αγία Παρασκευή και στις 7/10 με την ΑΕ Διμηνίου.

Τέλος, στα μη αγωνιστικά ζητήματα, έχουν αρχίσει εργασίες στο δεύτερο γήπεδο της ομάδος στο Στεφανοβίκειο. Καθαρίστηκε ο χώρος κι αναμένεται να τοποεθτηθεί περίφραξη και να γίνει η σπορά. Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ετοιμάσει το γήπεδο ώστε να το χρησιμοποιεί στις προπονήσεις, ακόμη και σε αγώνες εφόσον χρειαστεί.