noodles volos banner

Φιλική νίκη για Ολυμπιακό στο Βελεστίνο

Νίκη με 3-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου στο σημερινό φιλικό κόντρα στον Ρήγα Φεραίο στο γήπεδο του Βελεστίνου. Παρουσία περίπου 300 φιλάθλων, η ομάδα του Αποστόλη Χαραλαμπίδη είχε ένα δυνατό τεστ κόντρα στο μαχητικό σύνολο του Μπακάλη. Τσιλιγκίρης, Νικολιάς και Λεόν τα γκολ, έχασε πέναλτι ο τελευταίος λίγο πριν τη λήξη.

Στο πρώτο ημίχρονο, για τον Ρήγα Φεραίο κάτω από τα δοκάρια ο Κεφαλάς, τετράδα στην άμυνα οι Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Γούτσιος, Σπαθής, στη μεσαία γραμμή ανασταλτικοί χαφ οι Χατζής, Αλεξίου, σε επιτελικό ρόλο ο Ζενούνι, με τους Δ. Μιαρίτη και Γεωργαντζή στις πτέρυγες και τον Ν. Μιαρίτη στην κορυφή τρης επίθεσης.
Για τον Ολυμπιακό Βόλου, τερματοφύλακας ο Δασκαλάκης, δεξιός μπακ ο Καρράς, αριστερός ο Παναγιώτου και στόπερ οι Ντάσιος, Αρβανίτης. Στον άξονα του κέντρου κινήθηκαν οι Ζέρης, Κεσίδης, στα πλάγια οι Τσιλιγκίρης, Χιντζίδης και ο Σκοπελίτης πίσω από τον Αλαμάνη.
Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή, χωρίς όμως να μπορούν να φθάσουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Από τον άξονα, η ανάπτυξη δεν ήταν καλή, ενώ ο Τσιλιγκίρης από τη δεξιά πτέρυγα φάνηκε περισσότερο.
Στο 16ο λεπτό, διαγώνιο σουτ του Σκοπελίτη έφυγε λίγο άουτ, ενώ λίγο αργότερα σουτ του Τσιλιγκίρη από το ύψος της μεγάλης περιοχής ήταν τελείως άστοχο. Ο Κεφαλάς απέκρουσε κοντινό σουτ του Κεσίδη στο 33', ενώ το 0-1 έγινε στο 38' όταν από λάθος του Γκάγκα, επωφελήθηκε ο Τσιλιγκίρης που μέσα στη μεγάλη περιοχή, προχώρησε λιγάκι και σκόραρε με ωραίο πλασέ.
Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε πολλές αλλαγές. Έτσι, ο Χρυσοστομίδης πήρε θέση στα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά έπαιξε οι Γκουγκούδης, αριστερά ο Μπουτζίκος, στόπερ οι Καραμανλής, Ντάσιος. Στη μεσαία γραμμή πέρασαν οι Τσιάρας κι αργότερα ο Φερνάντες, στις πτέρυγες οι Νικολιάς, Μοράν και ο Λεόν σε ρόλο "δεκαριού". Επίσης, αγωνίστηκε ο 18χρονος Ζαρίφης στην κορυφή της επίθεσης.
Στο 55' το 0-2 με συρτό σουτ του Νικολιά στη δεξιά γωνία του Τσουμπέκου από πλάγια δεξιά, ενώ μετά από δέκα λεπτά, ο Ζαρίφης βγήκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ του Ρήγα αλλά ο δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Τσουμπέκος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 66' ο Ρήγας Φεραίος είχε μια καλή φάση όταν ο Θεοδώρου -δραστήριος με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο- σούταρε δυνατά από το ύψος του ημικυκλίου αλλά η μπάλα πέρασε ένα μέτρο απάνω από το οριζόντιο. Λίγο αργότερα, ο Γουτούλης έπιασε ένα εντυπωσιακό βολ-πλανέ που χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους. Κάπου κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Το 0-3 σημειώθηκε στο 82' όταν οι "ερυθρόλευκοι" κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα. Ο Νικολιάς έδωσε την ασίστ και ο Λεόν, τελικός αποδέκτης, πλάσαρε στην κίνηση από κοντά σκοράροντας.
Στα τελευταία λεπτά χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό, με σουτ του Ζαρίφη που απέκρουσε ο Τριανταφύλλου, τον Μοράν που βρέθηκε μπροστά στο τέρμα αλλά μπερδεύτηκε στο κοντρόλ της μπάλας, ενώ στο 89' από κάθετη του Νικολιά, ο Μοράν έπεσε στο έδαφος, με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι παρασυρόμενος από το πέσιμο του παίκτη της βολιώτικης ομάδας. Ο Λεόν ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Τριανταφύλλου έπεσε σωστά και μπλόκαρε την μπάλα.

Συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς (46' Tσουμπέκος-73' Τριανταφύλλου), Χατζηαθανασίου (80' Γεωργαντζής), Γκάγκας (67' Αποστολίδης), Σπαθής, Γούτσιος (46' Βουραζέρης), Αλεξίου (80' Μουσαμπελίου), Χατζής (77' Πέτσης), Γεωργαντζής (75' Γάρος), Δ. Μιαρίτης (67' Γουτούλης), Ζενούνι, Ν. Μιαρίτης (62' Θεοδώρου).
Ολυμπιακός Βόλου: Δασκαλάκης (46' Χρυσοστομίδης), Καρράς (46' Γκουγκούδης), Παναγιώτου (46' Μπουτζίκος), Ντάσιος, Αρβανίτης (46' Καραμανλής), Κεσίδης (46' Τσιάρας), Ζέρης (67' Φερνάντες), Χιντζίδης (46' Μοράν), Τσιλιγκίρης (46' Νικολιάς), Σκοπελίτης (46' Λεόν), Αλαμάνης (60' Ζαρίφης).

Last modified onWednesday, 02 September 2015 20:37