noodles volos banner

Με 10 και 5 ευρώ τα εισιτήρια για το φιλικό με Απόλλωνα

Στα δέκα ευρώ για τη σκεπαστή και στα 5 για τη θύρα 3, ορίστηκαν τα εισιτήρια για το φιλικό της Πέμπτης της Νίκης Βόλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο Παντελής Μαγουλάς.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Νίκης:  " Την Πέμπτη 13/08 και ώρα 18:00 στο γήπεδο Π. Μαγουλάς θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00.
Οι φίλαθλοι της ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη σκεπαστή κερκίδα θα εισέρχονται από την είσοδο της σκεπαστής,με τιμή εισιτηρίου (10) ευρώ.
Οι φίλαθλοι της ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη βόρεια κερκίδα (θύρα 3) μπορούν να εισέλθουν από την είσοδο στο πίσω μέρος του γηπέδου, με τιμή εισιτηρίου (5) ευρώ.
Η Διοίκηση του Συλλόγου αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Football league το 2013-14 θα τιμήσει τον προπονητή κ. Αλέκο Βοσνιάδη, τον γυμναστή κ. Ηλία Παπαθανασίου και τους ποδοσφαιριστές Μ. Αποστολίδη, Δ. Ταΐρη, Χ. Γκότοβο και Χ. Τζιώρα που συνεχίζουν την καριέρα τους στην προσφυγική ομάδα των Αθηνών".