noodles volos banner

Με Ανδρουτσόπουλο στον πάγκο ο Παγασητικός

“Ο Α.Σ. Παγασητικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο. Θέλουμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και να τον καλωσορίσουμε στην οικογένεια μας”. Με την παραπάνω ανακοίνωση, επισφραγίστηκε η συμφωνία με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου των Αλυκών.
Ο 40άχρονος κόουτς, διπλωματούχος UEFA B' εδώ κι αρκετά χρόνια, ξεκίνησε την προπονητική από τον Πανιώνιο όπου παρέμεινε για 1,5 χρόνο, στο ξεκίνημα της περιόδου 2012-13 βρέθηκε στον Αλμυρό και στα μισά του δευτέρου γύρου της σεζόν 2013-14 στον Αστέρα Ριζομύλου, που καθοδήγησε πέρυσι καθ΄' όλη τη σεζόν έχοντας μια πολύ καλή παρουσία στο Β' όμιλο της Α' Τοπικής.
Μετά τη συμφωνία με τον Παγασητικό, δήλωσε στο magnesiasports: ““Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Παγασητικού που έθεσαν σαν στόχο οι παράγοντες του συλλόγου για τη νέα χρονιά ήταν ο λόγος που έφεραν και τη δική μου συμφωνία με το σύλλογο. Από εδώ και μπρος το επόμενο βήμα είναι η ενίσχυση της ομάδας με ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν με τη δική μου φιλοσοφία και τον τρόπο που θέλουμε να λειτουργήσει ο σύλλογος. Η έναρξη της προετοιμασίας θα οριοθετηθεί από τις ανακοινώσεις της ΕΠΣΘ για τη διεξαγωγή τους πρωταθλήματος”.