noodles volos banner

Κανελλόπουλος: «Θα χτυπήσουμε την άνοδο»

Ο Χρήστος Κανελλόπουλος, αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση η Νίκη Βόλου για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής. Μιλώντας στο magnesiasports στάθηκε στον κόσμο της Νίκης και στην παρουσία του στην πρώτη της ομάδας, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις η κυανόλευκη ομάδα να χτυπήσει την άνοδο.

«Η Νίκη έχει αλλάξει σελίδα. Η οργάνωση είναι πάρα πολύ καλή και όλα δείχνουν διαφορετικά. Εμένα μου έγινε μία πρόταση για τα δεδομένα της εποχής πάρα πολύ καλή και δεν το σκέφτηκα καθόλου», είπε αρχικά ο έμπειρος επιθετικός.  

Για το αν έπαιξε ρόλο το όνομα της Νίκης: «Για οποιαδήποτε άλλη ομάδα το σκέφτεσαι να κάνεις πισωγύρισμα στη Γ’ Εθνική. Το να γυρίσεις Γ’ Εθνική όμως για τη Νίκη δεν το σκέφτεσαι και πολύ. Παίζει ρόλο ότι είναι η Νίκη. Η ιστορία της και η φανέλα της. Για άλλες ομάδες ένας παίκτης θα το σκεφτόταν».  

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος είναι πολύ κοντά στην ομάδα και στην πρώτη είχαμε περίπου 1000 άτομα. Νιώθεις πολύ όμορφα. Δεν συμβαίνει σε καμία ομάδα αυτό το κλίμα και αυτή η στήριξη. Περιμέναμε να έχει κόσμο, 200-300 άτομα, αλλά όχι αυτό το πράγμα όμως. Είναι όλα καλά και πιστεύω ότι θα χτυπήσουμε την άνοδο. Είναι το κάτι άλλο».

Για τα μηνύματα που λαμβάνει από τους φιλάθλους: «Νιώθω ότι ο κόσμος είναι διψασμένος. Θέλει η Νίκη να πετύχει. Αυτό αυξάνει πάρα πολύ τις υποχρεώσεις μας γιατί ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Ξέρω ότι η φανέλα είναι βαριά και θα προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».  

Για το κλίμα στην ομάδα: «Έχουμε πολύ ωραίο κλίμα. Ξεκινήσαμε τη σκληρή δουλειά και όλα πιστεύω οτι θα πάνε καλά. Και οι άνθρωποι της διοίκησης είναι σε όλα δίπλα μας».  

Η δική του υπόσχεση προς τον κόσμο της ομάδας: «Ήμουν ξανά στη Νίκη και ξέρω τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα αυτής της ομάδας. Εγώ θα βάλω τα δυνατά μου, να δικαιώσω τη διοίκηση και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν και να ευχαριστήσω τον κόσμο. Πιστεύω ότι όλοι θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για τη φανέλα και την ιστορία της Νίκης».