noodles volos banner

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί»

 

Πάντα είχε τον κόσμο δίπλα της, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Ο κόσμος της Νίκης Βόλου, δεν ζητάει πολλά και δεν μετράει κατηγορίες. Έχει αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου ότι αντέχει και ότι ξέρει από δυσκολίες. Γίνεται πιο δυνατός. Αυτό απέδειξε και την Τετάρτη στο Παντελής Μαγουλάς. Ήταν η απάντηση σε όλους εκείνους τους επικριτές που τον χλεύαζαν όταν δεν στήριξε την ομάδα στη Super League.

Ο κόσμος της Νίκης λοιπόν είναι ξεκάθαρο ότι δεν χάθηκε είναι εδώ! Αλλά θέλει αξιοπρέπεια, καθαρές μάχες και να νιώθει κομμάτι αυτής της ομάδας και της ιστορίας της. Οι φίλαθλοι της κυανόλευκης ιστορικής ομάδας, δεν έφυγαν ποτέ από την κερκίδα, απλά έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο βάσει της ιδιοσυγκρασίας τους να περνούν αυτό που θέλουν και να καθορίζουν εξελίξεις.

Από την πρώτη λοιπόν προπόνηση της ομάδας, ο κόσμος της Νίκης ήταν εκεί. Πήρε φανέλα βασικού για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική και ανέβασε αυτόματα τον πήχη των απαιτήσεων της παρά του ότι αγωνίζεται σε μικρή κατηγορία και παρά του ότι κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί», ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι φίλαθλοι της ομάδας από την πρώτη προπόνηση. Κι αν κανείς με αυτό το μότο θυμάται το γνωστό άσμα της Πρωτοψάλτη, συνεχίζοντας τον στίχο θα βρει κάτι που επίσης ταιριάζει στον λαό αυτής της ομάδας. «Σαν ροκ συγκρότημα». Γιατί έτσι ήταν πάντα οι φίλαθλοι της Νίκης, ανατρεπτικοί, δεν συμβιβάζονται, επαναστάτες και απαιτητικοί. Όπως οι νότες της ροκ μουσικής.

Η Νίκη αλλάζει σελίδα. Αλλάζει προπονητές, αλλάζει παίκτες, διοικήσεις. Υπάρχουν όμως δύο κοινές συνισταμένες στην πορεία της στον χρόνο. Δύο βάσεις που δεν αλλάζουν ποτέ. Ο κόσμος της και η βαθιά αγάπη του για την ομάδα και η ιστορία της.

Επίσης κάτι που δεν θα πρέπει να παραβλέψει κανείς από δω και στο εξής είναι ότι ο Νικιώτικος λαός θέλει πάντα να πορεύεται με περηφάνια και αξιοπρέπεια. Αν του τα στερήσει κανείς αυτά, δεν υπολογίζει σε πρόσωπα και ισχυρές προσωπικότητες, ούτε σε κατηγορίες και σε όνειρα. Μπορεί να τα βάλει με οποιονδήποτε με τον τρόπο του και να διαλύσει καθετί που δεν θεωρεί ότι ανταποκρίνεται στην ιδέα αυτής της ομάδας. Το απέδειξε άλλωστε την περασμένη αγωνιστική σεζόν και αυτό θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς στη διαδρομή της... 

Με τον κόσμο λοιπόν να είναι αυτός που κέρδισε την πρώτη «μάχη» η Νίκη κοιτάζει στο μέλλον ξανά αγέρωχη και με το κεφάλι ψηλά! 

 

Last modified onThursday, 16 July 2015 15:12