noodles volos banner

Η "ακτινογραφία" του κυανόλευκου ρόστερ

Η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ξεκίνησε χθες το απόγευμα και το “παρών” στην πρώτη προπόνηση έδωσαν 36 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι έξι δεν ανακοινώθηκαν ακόμη (οι δύο είναι ξένοι). Χθες τριάντα ήταν οι παίκτες που παρουσιάστηκαν στον κόσμο, αν και ορισμένοι θα αγωνιστούν στη β' ομάδα, τους Νέους Αθλητές. Ας δούμε από πού έγιναν οι επιλογές.

Πέντε παίκτες είχαν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της επαγγελματικής ομάδας της Νίκης σε Σούπερ Λιγκ, Β' και Γ' Εθνική: οι Σταυράκης, Παπαδόπουλος, Κανταρτζής, Μέτσε, Κανελλόπουλος.
Πέντε παίκτες αγωνίστηκαν πέρυσι στη Γ' Εθνική με τις δύο ομάδες της Μαγνησίας, Πύρασο και Ρήγα Φεραίο: Βέργος, Ναουμίδης, Κεμάλλι, Μπλούχος, Γκίκα.
Οκτώ παίκτες πέρασαν τη σεζόν 2014-15 στο τοπικό της Μαγνησίας: Γκάμπας, Σοάρες, Αντζούρης, Αναστασίου, Λάμπρου, Βουρδάκης, Γκλαβίνης, Κόλα.
Δεκατρείς παίκτες προέρχονται από την ακαδημία ή έχουν φορέσει τη φανέλα των ομάδων Νέων ή των Νέων Αθλητών: Γρηγοριάδης, Ράπτης, Κεμάλλι, Μπλούχος, Σοάρες, Αντζούρης, Δημουλάς, Μέτσε, Τσιανάκας, Γκίκα, Ματθαίου, Λάμπρου, Βουρδάκης.
Εκτός Μαγνησίας έπαιξαν πέρυσι οι Σταυράκης, Παπαδόπουλος, Πασκούλεφ, Ευθυμίου, Γεωργιάδης, Λανρέ, Μπαλαράμπε, Αποστολίδης, Λάμπρου, Κανελλόπουλος, Ταουτσιάνης.

Δεν θα γίνουν πολλές προσθήκες ακόμη, παρά μόνο η ομάδα θα ανακοινώσει τα ονόματα των έξι παικτών που βρέθηκαν χθες στην αφετηρία της σεζόν αλλά δεν παρουσιάστηκαν. Η περαιτέρω ενίσχυση αφορά μία-δύο κινήσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας το επόμενο διάστημα. Ο Λεωνίδας Μπίλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να δουλεύει από την αρχή με το σύνολο του ρόστερ, με στόχο την ομοιογένεια και την καλύτερη δυνατή δουλειά στην περίοδο "χτισίματος" της ομάδος.