noodles volos banner

Είναι ακόμη ζωντανή, στο "κλουβί"

  • "Φωτιά" πήρε το Παντελής Μαγουλάς στην επίσημη "πρώτη" της Νίκης Βόλου

 

Παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων που έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στο “Παντελής Μαγουλάς” με τις ιαχές, το ζεστό χειροκρότημα και τα καπνογόνα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη προπόνηση και ο αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 που θα βρει την ομάδα στη Γ' Εθνική.

 

 

Οι φίλοι της Νίκης γέμισαν τη σκεπαστή κερκίδα. Μικροί και μεγάλοι, οργανωμένοι και μη, γυναίκες και παιδιά, όλοι έδωσαν το μήνυμά τους για ένθερμη στήριξη στο σύλλογο. “Νίκη θρησκεία, Νέα Ιωνία” ήταν το σύνθημα που ακούστηκε τις περισσότερες φορές.
Λίγο μετά τις 18:00, οι ποδοσφαιριστές βγήκαν ένας-ένας στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας την αποθέωση. Συνολικά τη φανέλα της Νίκης ξεκινώντας σήμερα προετοιμασία φόρεσαν 36 παίκτες, 30 που ανακοινώθηκαν και έξι των οποίων τα ονόματα κρατήθηκαν μυστικά. Οι τριάντα παίκτες είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Νίκος Γρηγοριάδης, Βαγγέλης Ράπτης, Ρολάν Κεμάλλι, Χρήστος Γκάμπας, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Ατάνας Πασκούλεφ, Χρήστος Μπλούχος, Μιχάλης Σοάρες, Γιάννης Κανταρτζής, Γιάννης Αντζούρης, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Δημουλάς, Σπύρος Αναστασίου, Νέτι Μέτσε, Γιώργος Ευθυμίου, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Γιάννης Βέργος, Γιάννης Γεωργιάδης, Αζίζ Λανρέ, Ηλίας Γκίκα, Άγγελος Ματθαίου, Σαντίκ Μπαλαράμπε, Γιώργος Αποστολίδης, Χρήστος Λάμπρου, Σταύρος Βουρδάκης, Δημήτρης Γκλαβίνης, Χρήστος Κανελλόπουλος, Τάσος Ταουτσιάνης, Κλεβί Κόλα.
Εξ αυτών, οι Αντζούρης κι Αναστασίου δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη ως μεταγραφές από την ομάδα. Ανάμεσα στους έξι των οποίων τα ονόματα δεν έγιναν γνωστά, είναι ο Αγγλοελβετός μέσος Μπέντζαμιν Κόλαρντ και ένας ακόμη έγχρωμος μεσοεπιθετικός.

Ξάνθης: “Η υποδοχή μας δίνει κουράγιο”
Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Γιάννης Ξάνθης ανέφερε: "Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υπέροχη υποδοχή που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε αυτό το εγχείρημα και δίνει στους παίκτες να καταλάβουν τι βαριά φανέλα σηκώνουν στους ώμους τους. Ξεκινήσαμε ένα δύσκολο εγχείρημα αλλά στο τέλος θα το φέρουμε εις πέρας. Θα αλλάξουμε όλα τα κακώς κείμενα στη Νίκη Βόλου, είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν. Εύχομαι η χρονιά μας να πάει περισσότερο καλά α' ό,τι φαντάζεστε”.

 

Last modified onThursday, 16 July 2015 08:44