noodles volos banner

Παραμένει η "τρόικα" των αρχηγών

Μπορεί να μην ...ακούγεται πολύ, αλλά ο Ρήγας Φεραίος κινείται για τη μεταγραφική του ενίσχυση ώστε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και για αυτό, εγγύηση αποτελεί η παραμονή του Λάκη Μπακάλη στην τεχνική ηγεσία.
Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει όπως οι Ναουμίδης, Κεμάλλι που ανακοινώθηκαν από τη Νίκη Βόλου, οι Μαλάκος και Μπίκας είναι “μετέωροι” για το εάν θα συνεχίσουν, αλλά σίγουρα την κυανόλευκη φανέλα θα φορέσουν και τη νέα περίοδο οι τρεις αρχηγοί: Χρήστος Σπαθής, Νίκος Βουραζέρης και Γιώργος Χατζής. Είναι τρεις παίκτες πάνω στους οποίους στηρίζεται η ενδεκάδα, που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στους “κυανόλευκους” για πολλά χρόνια και συμφώνησαν αμέσως με τη διοίκηση, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ρήγα Φεραίο.
Ο Σπαθής, από τους κορυφαίους αριστερούς μπακ στο περσινό πρωτάθλημα, είναι 27 ετών, ο Βουραζέρης που αγωνίζεται πάντα με πάθος και δυναμισμό στο κέντρο της άμυνας είναι 29, ενώ ο Χατζής, ο παίκτης που συνδέει άμυνα κι επίθεση κινούμενος στον άξονα της μεσαίας γραμμής, είναι επίσης 29. Η ομάδα του Βελεστίνου θέλει να κρατήσει τα δικά της παιδιά και οι αρχηγοί έκαναν την αρχή...