noodles volos banner

"Η Νίκη Βόλου συντάσσεται με τον Αντώνη Ακτσιαλή"

Στο οπαδικό ραδιόφωνο της Νίκης Βόλου μίλησε σήμερα το απόγευμα ο Δημήτρης Γκόλιας. Μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι προχωράει ο προγραμματισμός και η στελέχωση της ομάδος, ενώ για το ρόστερ είπε: “Έχουν ανακοινωθεί 18 ποδοσφαιριστές, κυρίως παιδιά νεαρά σε ηλικία προερχόμενα από τη Μαγνησία. Ήρθε η ώρα να παίξουν στην ομάδα παιδιά από τη Μαγνησία και τη Νέα Ιωνία. Η απόκτηση πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών θα γίνει στο δεδομένο χρόνο. Όχι τώρα, είναι νωρίς ακόμη. Έχουμε πάρα πολλές επαφές με παίκτες, πολλές προτάσεις έρχονται στην ομάδα. Θα γίνει επιλογή από το τεχνικό επιτελείο”.
Για το γήπεδο σχολίασε ότι “έχει φθάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο, τα έργα συνεχίζονται, το χόρτο είναι σε καλό επίπεδο και συνεχώς συντηρείται. Τα γήπεδα των ακαδημιών είναι στη διαδικασία να ολοκληρωθούν”. Ζήτησε “ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από τους φιλάθλους”, ενώ στο θέμα της ΕΠΣΘ, τόνισε ότι η Νίκη Βόλου τάσσεται υπέρ του Αντώνη Ακτσιαλή. “Από την πρώτη στιγμή, ταχθήκαμε εναντίον της κίνησης Μπατζιάκα (σ.σ. η προσφυγή κατά της ΕΠΟ) και αυτή τη στιγμή συντασσόμαστε με τον κ. Αντώνη Ακτσιαλή και θα υπάρχει εκπροσώπηση της ομάδος και και άλλων ομάδων της Ν. Ιωνίας στο ψηφοδέλτιό του. Θα είναι ψηφοδέλτιο νίκης, ηρεμίας κι ανάπτυξης. Ήρθε η στιγμή να μπουν νέοι άνθρωποι, άφθαρτοι που θα οδηγήσουν την ΕΠΣΘ στη νομιμότητα” ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του κ. Γκόλια.
Τέλος, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του magnesiasports για την εκδήλωση παρουσίασης της φανέλας που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, ενώ πρόσθεσε πως πρόθεση της διοίκησης είναι να γίνει η πρώτη συγκέντρωση και ο αγιασμός της ομάδος στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”.