noodles volos banner

Δεν ξεφεύγουν από το πλάνο…

Όλα βάσει αρχικού προγραμματισμού και πλάνου προχωρούν στη Νίκη Βόλου και οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να μην παρεκκλίνουν καθόλου από όλα αυτά τα οποία είχαν σχεδιάσει από την ημέρα που ανέλαβαν. Σίγουρα κάποιες εξελίξεις θα φέρουν και ανατροπές, αλλά από κει και πέρα μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς για τους κυανόλευκους.

Η διοικούσα επιτροπή εκτός από τις μεταγραφικές της κινήσεις, προχωρά και τα υπόλοιπα θέματα, όπως επαφές για το θέμα που έχει προκύψει με την αποβολή της ΕΠΣΘ, αλλά και το γηπεδικό με τα έργα στο Παντελής Μαγουλάς να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Για το θέμα των μεταγραφών οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν ότι θέλουν να δώσουν ιδιαίτερο ρόλο στα παιδιά που προέρχονται από την ομάδα και στο τοπικό στοιχείο, ωστόσο δεν πρόκειται να ξεφύγουν από το ρόστερ τους για κανέναν πρώην ποδοσφαιριστή με υπερβολικές απαιτήσεις.

Η διοικούσα επιτροπή δίνει μεγάλη βάση και στις ακαδημίες της και εκεί θα ρίξει σημαντικό βάρος φέτος, με τα παιδιά που θα αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα να αποτελούν το παράδειγμα για τους μικρότερους.

Παράλληλα με όλα τα άλλα, συνεχίζονται και οι εργασίες στο Παντελής Μαγουλάς. Τα αποδυτήρια είναι έτοιμα, έχουν βαφεί και έχουν περαστεί καινούργια υδραυλικά συστήματα, η σκεπαστή έχει επίσης βαφτεί στα χρώματα της ομάδας, ενώ βάφονται και οι υπόλοιπες κερκίδες. Επίσης έχει αρχίσει να βγαίνει το χορτάρι στο τερέν του κεντρικού γηπέδου, όπως στο πίσω γήπεδο που θα φιλοξενήσει τις ακαδημίες.

Όλα προχωρούν βάσει χρονοδιαγράμματος και το γήπεδο θα είναι στη διάθεση της ομάδας όταν το χρειαστεί.