noodles volos banner

Ανέλαβε τον Θησέα ο Δ. Κόφφας

Μετά τις εκλογές και τη συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου, οι παράγοντες του Θησέα ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο το θέμα του προπονητή. Καινούργιος τεχνικός στην ομάδα της Αγριάς είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, ο Δημήτρης Κόφφας, ο οποίος συμφώνησε να καθοδηγήσει τους “πράσινους” τη νέα σεζόν στην Α' Τοπική, επιστρέφοντας έτσι στους πάγκους του τοπικού μας πρωταθλήματος.
Έκανε καριέρα ως μεσοεπιθετικός σε Νίκη Βόλου, Άρη Θεσσαλονίκης κι ΑΕ Διμηνίου. Ασχολήθηκε με την προπονητική πρώτα στο Κολέγιο της Νίκης, έπειτα στους Νέους Αθλητές, στον Πανιώνιο το 2011-12 και για δύο σεζόν στον Άρη Μελισσατίκων. Από τους νεαρούς προπονητές στο Τοπικό, έχει αφήσει πολύ θετικά δείγματα γραφής σε όλες τις ομάδες που δούλεψε, τόσο αναφορικά με την εκγύμναση-καθοδήγηση των παικτών όσο και με το χαρακτήρα του.
Η διοίκηση του Θησέα ύστερα από δύο χρόνια που είχε αναθέσει την τεχνική ηγεσία σε έμπειρους κόουτς -κατά σειρά σε Καραμίχαλο, Σταματίου, Μάνδαλο- αποφάσισε να στηρίξει για την προσεχή περίοδο έναν προπονητή που δεν έχει πολυετή εμπειρία στους πάγκους, διαθέτει όμως φιλοδοξίες να αναδείξει τις γνώσεις και τη δουλειά του.
Το επόμενο διάστημα, διοίκηση και προπονητής θα συνεργαστούν ώστε να “ξεκαθαρίσει” το τοπίο για τους παίκτες του ρόστερ, δηλαδή ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν, ενώ παράλληλα θα αρχίσουν οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ο Θησέας, από τις παραδοσιακές δυνάμεις του τοπικού της Μαγνησίας, φιλοδοξεί να “χτίσει” πάνω στην περσινή πολύ καλή σεζόν και να διεκδικήσει με αξιώσεις την κορυφή του ομίλου του.

Φ.Γ.